pühapäev, 25. august 2013

Polütsüstiliste munasarjade sündroom - sümptomid ja ravi


 Polütsüstiliste munasarjade sündroom või PCOS mõjutab vanuserühmas naiste aastat fertiilses kõige. Kümnest naised selles vahemikus vähemalt üks on kannataja seda haigust. Probleemid laevade vere, südame probleemid ja viljatuse samuti ebanormaalne karvakasv võib kõik olla tingitud see sündroom. Hormoon tasakaalustamatuse on suur osa selle haigusega probleeme, eriti kui tegemist on püüdnud rasestuda.

No tõeline põhjustaja on avastatud veel vaid parim oletus on, et see võib olla geneetiline ja edasi põlvest naisele. Menstruaaltsükli võib olla väga ebaregulaarne või võite täiesti igatsen neid üldse. Selle polütsüstiliste haigus naise munasarjad saada tsüstid kõik need, mis hoiab mune arendada nii nagu peab.

Suur küsimus on tasakaalu hormoonid, mis põhjustavad probleeme munad vabastades kui ovulatsiooni ja mõjutab ka munad areng liiga. See tasakaalutus võib põhjustada kehakaalu suurenemist, juuste kasvu, mis on suurem ja täiskasvanute akne. Kui te olete fertiilses eas ja teil tekib mõni neist probleemidest, tuleb kontrollida selle haiguse.

Kaalutõus on ka sümptom tasakaalustamatuse oma hormoone nagu on välimus akne mõnikord raske murda elektrikatkestusi. Kui te kuuluvad sellesse vanuserühma ning võttes viljatus, kaalutõus või tsüst küsimused vastamata ja sassis menstruaaltsükli siis pöörduge oma arsti poole ja katsetada. Isegi lihtne probleeme te arvate pruugi olla seotud nagu tume plaastrid ja kõõm võib olla hoiatusmärgid.

Võite ainult sümptomite raviks PCOS kui ei ole ravi. Elustiili muutused tervislikus toitumises ja mõõduka kasutamise langetada kaalu omandanud võib minna veel pikk tee, et aidata teie sümptomid ei ole nii halb. Olge töödeldud liiki toitu ja piirata nende oma toitumist samuti täiendusi suhkrut.

Söö rohkem lehtköögiviljad rohelised köögiviljad, toidud sisaldavad täisteratooted, palju vilju ja kui sa sööd liha veenduge ainult saada leanest kärped optimaalse tervise. See sündroom võib põhjustada muid tervise küsimus tõsta oma pead. Need koosnevad võimalik diabeet, uneapnoe, kui magada, kõrge kolesteroolitase ja vererõhk ja kõige tõsisem vähk endomeetriumi kude. Strokes ja südameinfarkt on ka teada, et juhtub nagu süda küsimusi võib põhjustada eriti naistel, kes kaalu ümber oma keskmise osa.

Kõige tõsisem neist teemadest, mis võivad esineda südame riske ja võimalus endomeetriumi vähi arengut. Mõnikord patsientidest meeleolumuutused, ärevus ja minna sügavasse depressiooni. Kui teil mingeid märke selle kohe arstile helistama. Hoiame iga päev Teataja sümptomeid ja kuidas sa tunned aitab teil ja teie arst, kuidas haigus mõjutab teid.

Polütsüstiliste munasarjade sündroom või nagu seda nimetatakse PCOS võib elanud, kui te võtate positiivne suhtumine ja muuta ebatervislikke harjumusi terve ones. Seda võib öelda igaüks, kes põeb haigust ei ravi samuti. Hoidke oma arstid kohtumisi hoida kontrolli kõik uued sümptomid, mis võivad näidata ja saada kontrolli need teil juba on probleeme ja teie elu saab olema kontrollitav ja õnnelik.