laupäev, 24. august 2013

7 Deadly Sins of Algus Investors


 Kas olete investeerides patune? Võimalused on hea, et kui te olete algusest investor, vastus on jah. Esiteks lubage mul määratleda, mida ma mõtlen algaja. Trading on elukutse nagu iga teine, ja kõik elukutsed on õppimise periood. Kui kaua see periood sõltub individuaalne ja kui palju aega nad pühendavad kaubelda iga nädal, kuid see ei või olla väiksem kui kolm aastat.

Nüüd lubage mul loetleda 7 Deadly Trading Sins:

 1. No kauplemise kava

Nagu Yogi Berra ütles: "Kui sa ei tea, kuhu sa lähed, siis võiks lõpetada kuskil mujal." Kuidas sa tead, kui sa saavutada oma kauplemise eesmärke kui sa ei ole määratletud neid? Kavas on distsipliin oma kauplemise ja takistab teil tegutseb impulss. Kui sa ei leia aega, et maha istuda ja kirjutada oma isiklik kauplemise kava, sa ei tohi panna oma riskikapitalist.

 2. Alarahastamise

Kui te ei kavatse teha tõsine katse õppida, kuidas järjepidev kasumit varud, pead mõistlik algkapitali. Arvamused sõltub, et täpset summat, kuid ma ütleksin peate vähemalt US $ 20.000. Kui teil on nimetatud summast väiksem, siis võib olla sunnitud riskima suurema osa oma kapitalist iga kaubandust ja kolm või neli kaotust järjest saanud tegeleda te löök, millest on raske toibuda. Näiteks, kui sa kaotad 50% oma kapitali on vaja teha 100% tulu, et saada tagasi sinna, kust sa hakkasid.

 3. Overtrading

Nagu alguses investor võid tunda, et sa pead olema turul kogu aeg, ja tunnen ebamugavalt oma kauplemise kapitali sularahas. Kuid fakt on, et see on sageli kõige mõistlikum koht. Jessie Livermore, legendaarne investor 20. sajandi alguses, ütles: "Ta ei ole kunagi olnud minu mõtlemine, et teha suur raha minu jaoks. Ta oli alati minu istungil." Seega pidage meeles, kannatlikkus on kauplemise tõttu - kui seal on midagi sobivat teha, tee midagi!

 4. Ignoreerimine peatused

Kuigi uurides see artikkel, ma läksin tagasi oma esimesel kauplemise ajakirjad näha kõige sagedamini vigu tegin. Seal oli üks selge "kaotaja", mis kerkis ikka ja jälle, tavaliselt kaasneb kapitaliseeritud üleskutsetest ennast "selle lőpetada" ning eiras stop kahjumid. Kui oled alguses investor, oleksin üllatunud, kui see ei ole ka sageli patt teile. Põhjuseks on nii raske tegutseda stop, ja müüa stock, on see, et müügi kristalliseerub kaotus ja tõestab, sa "vale" - te loodan, et kui sa riputada veidi kauem aktsia võib taastuda. Kui sa seda teed, sa oled purustamine kardinal õigusriigi kauplemine, et "oma kahjumit vähendada ja lasta oma kasumi käivitada." Millal saab võtta kaotus sama emotsioon nagu võttes kasumit, võite tunda olete teinud suuri edusamme oma õppimiskõver müüjana.

 5. Emotion juhitud kauplemine

Kauplemisel hästi, sa pead suutma keskenduda ja keskenduma. See tähendab, et kui näiteks sa tunned ennast halvasti, või on lihtsalt oli suur argument oma partneriga, see võib olla hea mõte panna kauplemine ootele päev. See on üldteada, et stock kauplemine on ajendatud kahe domineeriva emotsioonid, hirm ja ahnus, kuid on olemas palju muid soovimatuid emotsioone, mis võib mängu tulla. Oleme juba arutanud tüdimus, mis võib põhjustada teil üle-kaubandus. Viha pärast kaubandus läheb teie vastu võib põhjustada te otsima kättemaksu. Pride pärast sarja võitu võib veenda teid riskima rohkem kui tavaliselt. Ükski neist emotsioone on kasulik oma kauplemise. Ole nagu Star Trek tegelane Spock - tema vapustamatu Vulcan suhtumine teenib sind hästi!

 6. Strateegia pinball

Kas sa ikka otsivad Püha Graal? Algus investorid arvavad, et on saladus kasumlik kauplemise, ja kui nad saavad lihtsalt leiavad, et saladus raha rulli sisse Nii nad püüavad süsteemi, kuni see toodab kolm või neli kaotust järjest, siis lülitub süsteem B, kuni sama asi juhtub uuesti. See on pigem nagu üleminek kassasse ridade supermarket - kumb valite, teine ​​alati tundub, et edukamad! Kui sa leiad, mis tundub olevat õige, ja et teil on back-testitud sarnased turutingimused kinnitada, et ta on serv, ei tohi olla liiga kiire, et loobuda. Mõistma, et kahju on lihtsalt normaalne osa kauplemine, mitte põhjus ise loobuma süsteem.

 7. Väärtushinnanguid

Alates investorid kipuvad lisada väärtust aktsia, mõnikord viide hiljutisele kõrge või madal, kuid sageli, viidates nende ostuhind. Kui hind ühe oma varudest langeb, kas sa nüüd arvad, et see on "odav"? Ostes aktsia, mis kuuluvad hinna päev nimetatakse üritavad püüda langevat nuga "- see võib töötada, kuid võimalused on kõrge sa saad lõigata! Kui aktsia olete kaaluvad osta tõuseb 5%, on see muutunud "liiga kallis" jaoks? Ainus oluline meede väärtus on hind - see on see, mida turg arvab aktsia on väärt. Mõeldes turg on "vale" võib viia mõned kallis vigu - turule võib jääda ebaratsionaalne kauem kui võite jääda lahusti!

Kui te võite kaotada need 7 Deadly Sins oma kauplemise oma järjepidevuse ja kasumlikkus peaks oluliselt parandada. Rõõmus kauplemine!