pühapäev, 25. august 2013

Millised on mõned Bakteriaalne Vaginosis Looduslik õiguskaitsevahendeid?


 Füüsilised abinõud esitada alternatiivne viis naiste raviks bakteriaalne vaginoos. Antibiootikumid ei ole alati vastus, ja pole osutunud tõhusamaks kui looduslik ravi. Paljud looduslikud alternatiivid on olemas, mida saab kasutada kohe ja on vähe, et ei riski kõrvaltoimeid.

 Tervisliku toitumise

See on üks looduslik ravi, et igaüks naine peaks kasutama. See hõlmab söömine värsked köögiviljad, pruun riis, jogurt, kaerakliisid, linaseemnetest, ja juua palju vett. Muud toidud sisaldavad liha ja linnuliha, kala ja värske mahetooteid.

Piirata või vältida toite, mis on kõrge suhkru-, sest see aitab ainult bakterite kasvu. See tähendab, vältides kiirtoit, alkohol, töödeldud toit ja kohv.

 Maitsetaimed

Küüslauk sisaldab seenevastaste ja antibakteriaalsed omadused, mis võimaldab tal võidelda bakteriaalne vaginoos. Võite tarbida küüslauk täiendamiseks, või kasutada seda kui suposiidi.

Goldenseal on teine ​​ravimtaim, mis aitab bakteriaalne vaginoos. See aitab tugevdada immuunsüsteemi ja sisaldavad kemikaali nimetatud pügamisjärgne, mis on osutunud tõhusaks vastu BV.

Hingetoru on kasulik vähendada parasiidid ja bakterid kehast. Võtke üks teelusikatäis kuivatatud hingetoru ja pane see tassi kuuma vett. Joo enne magamaminekut öösel.

 Apple Cider Äädikas

Äädikas saab kasutada tupe otse aidata tasakaalu hea ja halvad bakterid. Seda saab kasutada ka koos õunasiidri äädikat ja vett juua. See jook on nõrk happesus, mis on põhjus, miks see aitab taastada normaalne pH tase vagiina.

 Probiootikumid

Probiootikumid kapsel sisestatud tuppe edendab majanduskasvu head bakterid. Kuna probiootikumid on juba olemas tervisliku seedesüsteemi, on vähe, et ei riski kõrvaltoimeid. Ainus erand on see, kui isik, kellel on nõrgenenud immuunsüsteem võtab neid. Need on tavaliselt müüakse toidulisanditest USAs.

 Teepuuõli

See on looduslik vahend, mida saab lisada tuppe kasutades tampoonid. Sisestate lahjendatud teepuuõli või suposiidid kuus nädalat või nii. See võib olla ka üks osa vanniõli et te luua, mis võib hõlmata ka õunasiidri äädikat. See ei tohiks kunagi otse kohaldada tuppe, sest see võib põhjustada allergilist reaktsiooni.

Muidugi, alati on võimalusi, et vältida bakteriaalset vaginoosi samuti. See hõlmab kasutades hea isiklik hügieen, seljas lõtv riided ja puuvilla aluspüksid.