laupäev, 24. august 2013

Kuidas saada suuremad rinnad loomulikult


 On palju naisi, kes tahaks olla suuremad rinnad. Kuid operatsioon ei ole võimalust, et me kõik oleks valmis võtma. Operatsioon võib olla valulik protsess, on ka ajafaktor nagu rinnad vajavad paranenud korralikult. Samuti on võimalik, et on tüsistuste menetluse käigus. Rääkimata sellest, et see võib maksta palju, et on teinud õigesti. Vaevalt on mingi ime, et paljud naised otsivad võimalusi, kuidas saada suuremad rinnad loomulikult. Siin on parim, mida olen kohanud.

1. Ravimtaimede. Seal on tohutu hulk erinevaid ürte turule, mis aitab loomuliku rindade kasvu. Palju ürdid ja taimed sisaldavad füto-östrogeene on ained, mida eespool näidata östrogeenseid omadused. Nagu me kõik teame, et see on summa östrogeen meie kehades, mida saab määrata suurust oma rinnad. Võite lisada maitsetaimi oma dieeti, näiteks ürt on suurepärane koostisosa salat või isegi supp. Samuti on võimalik osta pillid, mis sisaldavad nende kombinatsioonid maitsetaimed liiga.

2. Performing otsekohese massaaž võib oluliselt suurendada suurus rinnad. Sa peaksid hõõruda oma käsi kokku saada neid soojas ja hoidke oma rinnad. Sa peaksid siis alustada hõõrudes neid ringliikumine, siis peaks püüdma teha saja kuni kolmesaja ringjate liigutustega igal ajal teha õigesti see peaks võtma umbes kümme minutit. Ideaalis peaks protsessi korrata enne magamaminekut. Seda meetodit saab tõhustada, kui kombineerida koos taimsete massaaži õli.

See massaaž aitab suurendada verevoolu rindu; kasulik kõrvalnäht on see, et oma menstruatsiooni on kergem. See ei tõsta oma rinna suurus üleöö, kuid kui te näitama pühendumist tehnikat, siis näed tulemusi, mida tahavad.

3. Seda saab teha lihtne kasutada töötada rinna lihaseid taga rinnad, kuigi see ei tee oma tegelikku rinnad kasvama see annab neile välimus on rohkem ümarad ja ülemeelik. Pikali põrandale käed väljasirutatud ja kaal igas küljest, siis võiks kasutada konserve kui sul ei ole kaalu aeglaselt tuua oma käed üles, kuni nad on otse üle teid. Nüüd alandada neid uuesti ja uuesti, kuni sa seda teinud 15 korda.

4. Sa peaksid ka kaaluma, milliseid riideid kannad. Sa peaksid kindlasti osta polsterdatud rinnahoidja. Ärge ainult kraami oma praeguse koe, kuna see võib põhjustada piinlikkust tulevikus. Samuti veenduge, et kannad õige suurusega. Kui te kannate riideid, mis on pingul või valmistatud paks materjal see annab teile välimus suuremad rinnad kui on seljas horisontaalsed triibud. Midagi, mis tõmbab tähelepanu oma rinna loob mulje, et teie rinnad on suuremad kui nad tegelikult on.

Need meetodid eespool töötab, kui kasutatakse osana tõsise katse saada suuremad rinnad loomulikult. Omal võite näha väikest tulemusi, kuid kui sa olid neid kombineerida kõik, mida peaks alustama, et näha tulemusi olete pärast nii vähe kui kolm nädalat.