laupäev, 24. august 2013

Ahne Arusaamine Stock Market


 Niisiis, mida soovite investeerida varud, kuid sa pole kindel, kuidas alustada? Sa ei ole üksi silmitsi selle probleemiga. Ettevõtte aktsiate või ostetakse madala hinnaga ja siis müüa seda kõrgema hinnaga, kui ettevõte on edukam, see on, kuidas aktsiaturg on tavaliselt teinud. Kuna aga mitte kõik aktsiad tõusevad aja jooksul, siis on oluline, et põhjalikult uurida firma enne valides investeerida oma raha. Seega veenduge, et te võtate aega, et tõesti vaatama, mida varude osta, mitte lihtsalt minna välja ja osta neid.

Kui te investeerida juhuslik ettevõtte käivitamisel läbi aktsiaturu siis on oht kaotada raha kiiresti. Kas teie kodutöö ja teada, mis on seotud firmaga ja oma turunišš enne investeerida raha. Ärge ainult investeerida huvides investeerida, selle asemel kulutada umbes 90% oma aega uurides ettevõtete ja ülejäänud oma aega tegemise tegelikest investeeringutest. Säästa raha hoolika analüüsi aktsia tootlus, sest see räägib rohkem selle täpset väärtust ja valvurite vastu pumbatud väärtust. Nagu iga äri suhetes, alati veenduge põhjalikult aru, kus teie raha läheb, enne kui tehakse varude investeeringuid.

Kui te ainult investeerida varud, võid oht kaotada kõik oma raha, kui varud ei suuda. Seega on oluline investeerida muid asju, et luua mitmekesine portfell. Ärge kasutage ainult aktsiaturu teie pensionifond, sest omane volatiilsus aktsiaturul on võimalik kiiresti kaotada suure osa oma säästudest. Sul on rohkem kaitstud kaotuse, kui te veenduge, et teie portfell on hästi hajutatud investeeringutega nagu nafta, kuld, ja kaupu, liiga. Mida rohkem te mitmekesistada oma portfelli, seda rohkem võimalusi, et teil õnnestub.

Opportunity dwindles kasumit varude ajal majanduslik rasked ajad tõttu ettevõtted ei suuda areneda. Halbadel aegadel, saate teha raha varud, kui sa tead, mida teha, kuid veenduge, et uurida seda ja ära oma kodutöö enne. Varud võivad olla riskantne ja nad ei sobi kõigile, nii kindel, et sa tead, mida sa teed enne lihtsalt hüpatakse lööve otsus. Aktsiatesse investeerimisega nõuab pühendumist, töökus ja vajalikke teadmisi, et olla edukas. Õige teadus on võti edukas aktsiaturul.