pühapäev, 25. august 2013

Majandus on aeglustumas - Heldeke Gee, Kes oleks võinud arvata!


 Hiljutistest arvukatest nõrk majanduslik uudised saatis aktsiaturu kookonid 7 sirge nädalat nüüd. Asjaolu, et majandus on aeglustumas peaks tulema üllatusena.

Mis üllatus on see, et turg on maha müünud ​​ja loodud selline negatiivne sentiment nii kiiresti uudis, et sisuliselt vana, kui kõik tänased probleemid on olnud pealkirju kuud. See on üldteada, et Kreeka ja eurotsooni on jama, Jaapani tsunami ja tuumaenergia kriisi häiriks tootmise ja nõudluse, ja Lähis-Ida rahutuste oleks ora energiat ning et kõik need kokku tekitaks suurt majanduslikku vastutuulega. Olgem Toss kohutav ilm USAs ja praegune ülemaailmne majanduslangus on kindlasti oodata ja ei ole üllatus.

Nii on see parandus lõppu tähistava 2 aasta Fed stiimul juhitud pulli turul? Ei, veel mitte. Turu tops tekkida vähem oodata ja investorid on väga optimistlik, nagu 2007 aasta lõpus. Markets harva surevad kui kõik halb uudis on see välja ja nii hästi kaetud, nagu täna.

Mis siis tegelikult toimub? See on sama vana lugu, mis on kestnud alates turg hakkas rallis üle kaks aastat tagasi, keegi ei meeldi, usub või loodab ta. Näiteks lihtsalt möödunud Võib tipus turul massiline väljavool aktsiafondidest jätkus, ulatudes $ 6090000000 ajal võlakirjafondi sissevool oli $ 20300000000! See on ennekuulmatu.

Hea uudis on kahetine: müük on suuresti puudus ostuhuvi ja mitte tugev müügisurve ning kasvav bearishness (negatiivne sentiment) on hea turu jaoks. Oluline on meeles pidada, et varude lõpuks kaubelda töötasu ja töötasu ei keeratud veel. Ettevõtte tulud on rekordtasemel ja paljud analüütikud on tõsta käesoleva aasta hinnangu alates $ 95 kuni üle $ 100 taseme. Praegu, kus S & P kasum $ 82 kuni $ 83 tase, turgude hinna-tulu (P / E) on kell 15.4. Sa oleks võinud minna tagasi 1994-1995 leida ajastu madalam P / E on. Ajal 2007-2009 turusituatsioon aktsiaturu kokkuvarisemine, kasumi varisemas. S & P 500 kasum langes keskel $ 80 on, et alla 15 $. See oli -80% langus ning suur osa selgitas -50% aktsiahindade langus.

Me läheneme kriitilises olukorras. Kasum on ainus asi, mis läheb omakorda seda turgu ümber. Õnneks majandustulemuste hooaeg on vaid paar nädalat ära. Kui nad on head, oodatust paremad (nagu Eeldan) ralli jätkub. Kuigi, nagu ma juba mainisin, on see tõenäoliselt haripunkti tulu selle tsükli, et investorid peavad olema valmis. Kui teisest küljest, töötasu on pettumus, siis kestab mäed.

Wildcard kas Bernanke ja Fed tulla QE3 või hobune teise nime. Paljud arvasid, et olen pähklid, kui ütlesin, oleks QE3 kuud tagasi. Nüüd on rohkem kui lihtsalt Margid veel umbes stiimul kava. Just sellel viimasel esmaspäeval Washington Post, Larry Summers (üks Obama top majanduslik nõunikud) pooldasid stiimulite me tõstsime hädas USA majandust.