pühapäev, 25. august 2013

Hind Action - Mõistmise selle kasutamine kauplemisväärtpaberitelt


 Hind tegevus on tihedalt järgneb kauplejaid ja investoreid, sest mõistmine selle kasutamist kauplemisväärtpaberitelt aitab tuvastada valitsevat trendi käimas, et turvalisust, mis suunas kaubelda, ja aja oma sisenemise ja väljumise punktid. Iga kaubandus lähenemine turul arvestab väärtus hind tegevus kavandamisel usaldusväärne süsteem või meetod kasumit kauplemine väärtpaberitega, kuid kahjuks paljud soovivad ettevõtjad on kogenematud, et see tõhusalt. See vähene võime lugeda aktsiaturu tekitab ebavajalikku kahju tõttu on valel pool peamine suundumus olemas või ajastuse oma sisenemise ja väljapääsud halvasti.

Õnneks mõista mõned põhimõisted aitab teil kapten seda tehniline vahend kauplemine ja suurendada oma võimet suurus kuni võitnud ametitest ja mitte kaotada seadistuse turul.

Esiteks on "mõiste laienemine ja kokkutõmbumine", milles väidetakse, et on olemas kahte liiki hind tegevus: laienemine või kokkutõmbumine. Laienemine on, kui hind liigub pidevalt etteantud suunas, tehes samas kõrgemad tõusud ja suurem mõõnad oma hind tegevus, kui selle bullish trend ja madalam tõusud ja madalam Lows kui selle Langustrendi trend.

Kui hind läheb läbi aja kokkutõmbumine, siis ei leia ühtegi suunamata liikumine oma hind meetmeid ja hakata võnkuma edasi-tagasi teatud tüüpi kauplemine vahemikus kuni piisava arvu ostjate või müüjate turule võtta kontrolli trend ja jõudu arvesse perioodi laienemine uuesti.

Järgmiseks on Esimese järeldusena trend kauplemine on, et suurem ajalised raamid on võimsam kui väiksem tähtajad ning teine ​​Järeldus kauplemine on, et suurem tähtajad kindlaks peamine trend ja väiksemate tähtaegade kindlaks sissepääsud. Mõistmise need järelmina kaubelda hind tegevus aitab tuvastada valitsevat trendi mängida ja kuidas aega oma kanne maksimaalset kasumit.

Kolmandaks, otsides suundumusi kaubelda börsil, peate olema teadlik, et seal on 3 tüüpi trendide tuvastamiseks oma vastavate tähtaegadega: pikaajaline trend, keskmise tähtajaga suundumuste ja lühiajaline trend .

Pikaajaline trend on eelistatud aja suurte investeerimisfondide või osta-ja-hoia investorid aktsiaturul aga mini-Dow ettevõtjad saavad ära pikaajalisi suundumusi samamoodi, kasutades väiksemaid ajakava selgitada ideaalne lähtepunkt ja siis heli riskikontrolli sõita trend hoogu suunas, mis soosib oma seisukohta.

Keskmise tähtajaga aja ulatuvad paari nädala kuni kuu jooksul, kuni umbes aasta. See on eelistatud ajavahemik kiik stock kauplejad ja valik kauplejad kuid sobib suurepäraselt ka kauplemine mini-Dow. Mini-Dow on palju hinna liikumise vahe aeg ja kasuta usaldusväärseid kiik kauplemise tehnikaid, nagu pullback kauplemine, saate selle sisestada näiteks hind tõmbab veidi tagasi ja riivi peale vahe trend. See on üldine tava seas indeks tulevikus kauplejad sest tema lihtne saada ja sealt lihtsalt tingitud kõrge likviidsus, kuid ka sellepärast, et see võimaldab neil kasu, kasutades ära nende kiire hinnakõikumisi ilma viibivate ülesäritatud oma positsiooni turul kiiresti vastupidiseks aidates neil vältida kahju.

Lühiajalised trendid toimuma nii vähe kui minut kuni nädal. Päeva Ettevõtjad tavaliselt kaubelda selle aja jooksul, sest nad saavad liikuda sisse ja välja väärtpaberite kergesti ilma positsiooni üleöö.

Meshing koos nende kontseptsiooni saab nüüd aidata teil tuvastada, kas praegune hind tegevus on praegu laiendamise või kokkutõmbumine, mis on domineeriv trend, mis tüüpi trend on, ja millal rippmenüüst väiksem aeg, et aeg oma ametitest suunas suurem aja jooksul on trend.