pühapäev, 25. august 2013

Menopausi Supplements - libiido Enhancement õiguskaitsevahendeid ilma kõrvaltoimeid


  Libiido vähenemine menopausi

Rohkem kui 50% naistest kogevad libiido langus mingil hetkel oma elus. Kolmandik naisi vanuses üle 50 kannatavad libiido langus.

Peale puudumine ja väheneb libiido on ka teisi ühiseid tervise muresid menopausis naistel, nagu tupe kuivus, unetus, ärrituvus ja meeleolu.

Algpõhjus kõik need sümptomid on lihtsalt hormonaalse tasakaalu. Ajal menopausi, suur hormoonid on toodetud palju väiksem kui tavaliselt, mille tulemusena väheneb libiido ja energiat.

On kolm peamist hormooni - östrogeeni, progesterooni ja testosterooni. Östrogeeni on tähtis hormoon, mis aitab naine aistingud ja tupe määrimiseks. Madal tootmise progesterooni ja testosterooni võivad põhjustada libiido langus. Langus tase nende hormoonide võib põhjustada hõrenemist tupe limaskesta ja langus tupe määrimine.

Teine põhjus kaotus libiido on halva vaimse tingimused menopausi. Nagu naised kogevad meeleolumuutused, ärrituvus, unetus ja väsimus, füüsiline intiimsus oma partneritega tundub viimane asi, mida oma mõtetes.

Puudumine libiido võib põhjustada täiendavaid probleeme naistele, nagu valulik vahekord ja raskusi saada äratanud. Leidub juhtumeid, kus väheneb libiido võib kahjustada suhteid ja enesehinnangut.

 Toidulisandid menopausi - Abikäsi

Natural menopausi täiendus on väga tõhus ja ohutu viis taastada hormoonide tasakaal ja leevendada teiste symptoms.As libiido langus on peamiselt tingitud vähenemisega hormoonide taset, võitlus selle põhjus ja vähendada teisi sarnaseid sümptomeid võib aidata suurendada libiido ja energiat.

Paljud naised on otsustanud võtta kõik füüsilised menopausi täiendused. Libiido saab parandada mõned maitsetaimed, nagu Tribulus, Damiana, Punane ristik, smiilaks ja Chasteberry. Need maitsetaimed imet, parandades energia, tupe määrimiseks ja naine tundlikkus. Muud sümptomid, mis võib vähendada neid maitsetaimi lisada öine higistamine, meeleolu ja unetus.

Mõned teaduslikud andmed näitavad, et usaldusväärne ja kvaliteet menopausi täiendus aitab neid ühiseid naine probleeme, parandada üldist seksuaalse kogemusi ning parandada nautimine ja pikaealisus. Kõrvaltoimed on minimaalsed, võrreldes tavapäraste Hormoonasendusravi.

Valides kvaliteedi loomulik täiendus. Sa peaksid olema teadlikud, et mõned kiire-fix tooteid keskenduda vaid ajutiselt kasvas, selle asemel, et pikaajaline taastamine normaalseid funktsioone. Mida menopausis naistel vaja on looduslik vahend, mis taastab oma hormonaalse tasakaalu ning leevendab menopausi sümptomeid, ilma kõrvaltoimeid.

Lisateavet looduslikud toidulisandid menopausi, külasta minu kodulehel täna.