reede, 30. august 2013

Olles Delta Neutral


 New York Stock Exchange (NYSE) sobib ostjad ja müüjad varusid. Oksjonisüsteem, suur osta ja madal sell tuleks tasakaalustada spetsialistid. Tehinguid toimub siis, kui kaks kokku leppida hind, üks tulemas teine.

Turu tellimused tähendab nõustumist parima hinnaga sel ajahetkel. Ajahetkel spetsialist saab korda, ei ajahetkel see pandi. Turu tellimused on tõeliselt hirmutav mõte. Olen kuulnud lugematuid lugusid tegelevad turu tellimusi, kõik nad hirmulugusid!

Korrapärase turu nõuab suhteliselt võrdne arv ostjate ja müüjate vahetus läheduses hinnaga. Kauplemise peatamist kui et tasakaalu saabumiseni. Spetsialisti töö hõlmab täites turu tellimusi õiglaselt. Nad vajavad aega, et hinna määrab sobitamine turg ostab turu müüb. Püüdes olla õiglane, kauplemine võib samuti peatada kuni uudised. Enamik suuri teadaandeid tulla enne või pärast avamist kelluke.

NASDAQ turg toimib erinevalt. Erinevalt NYSE börsipäeva korrus, NASDAQ kaupleb varude elektrooniliselt. Ja erinevalt NYSE spetsialist süsteem, NASDAQ kasutab Turutegijate. Turutegijate (MM) luua õiglase ja korrektse turul pakkumise ja / või pakkumist. Nad püüavad osta varu nende pakkumine või müüa varu nende küsida. Nad püüavad teha ostu / müügi hinnavahe nagu võimalus MM. Nad ei pea olema põrandale vahetada. Mis ammendamatu asukoha võimaluste ja ainult mahtu ja kaupleb tegelema, enamik NASDAQ varud on suured numbrid MM. See võtab kohustuse olla NASDAQ MM. See ei ole osalise tööajaga tööd. Samuti võtab inventuuri aktsia kauplemise alates. See nõuab suuri rahasummasid.

Võimalus turutegijad on nagu segu NYSE spetsialist ja NASDAQ Market Maker. Valikud kaubelda tegelikku vahetust nagu NYSE, kuid MM pakkumisi likviidsus koos valmis Pakkumised ja palub. Suurim erinevus seisneb selles, mitmeid võimalusi. Sa kas osta stock või siis müüa. Võimalus kaupleb hõlmavad nii ostu ja müügi, nii paneb ning nõuab lugematuid strike hind valikuid.

Võimalus Turutegijate ei alga suur nimistu, nad loovad võimaluse lepingud ostjate ja müüjate ilmuvad. Nad lihtsalt niipea ei kunagi oma aktsia. Kui nad seda teevad, siis tähendab see, ostjate ja müüjate valikud ei ole võrdsetes osades. Nende kasum tuleb ostes pakkumine ja müümine ask nimega ostu / müügi hinnavahe. Võimalus Turutegijate osta ja müüa palju optsioonilepingud, ei ole alati samad. Kasutamise kaudu Delta, turutegijate ja valik kauplejad on võimalus jääda põhiliselt turul neutraalne või täielikult maandatud.

Delta on mõõtmine muudatus optsiooni võrreldes muutus alusvara. Delta on ka mõõtmise relativismi vahel optsioonilepingud. See relativism mida Turutegijate kasutada maandada. Nad püüavad endiselt null. Neutral.

Et näidata, kuidas Turutegijate kaubelda Delta Neutral, teeme mõned eeldused. Oletame, et raha (ITM) kõne on Delta of.75, kell raha (ATM) kõne on Delta of.50 ja välja raha (OTM) kutsuda Delta of.25. Kui väikeinvestorite ostab ATM kõne Market Maker, kui turutegija ei nüüd lühike Delta 50. Pea 100 aktsiat iga lepingu, means.50 x 100, nii et pärast koma on langenud .. Kui keegi müüb kaks OTM kõned Market Maker, kui turutegija ei siis ostavad kokku Delta 50. Nii müügi -50 erinevustele ja osta 50 erinevustele, võrdub nulliga erinevustele. Seetõttu turutegija peetakse Delta Neutral. Läbilõige risk vabakaubandus. Snapshot, mis tähendab, sel hetkel, kui tehingu toimumise kohta. Tehniliselt on oht, Gamma, muutus Delta.

Asetab mõõdetakse negatiivne erinevustele. See võib olla üsna segadust tekitav. Delta mõõdab muutusi valik salme ülespoole liikumise aluseks. Seega, kui teie aktsia liigub suurem, put liiguks madalam. Häiriv, kui tundub, kaks negatiivi positiivselt. Kui aktsia hind langeb, negatiivse Delta, müügioptsioon suureneb.

Müük ostuoptsioon koos Delta of.50 ja osta müügioptsioon koos delta - 0,50, on lõpptulemus null. Osta 20 võimalusi Delta of.75 müüa 60 lepingud Delta of.25, Neutral. Pikk 20 lepingud Delta of.75 = + 15000, müües 60 times.25 = -15000. 15000 miinus 15000 võrdub midagi. Kaitsta ega Delta Neutral.