reede, 30. august 2013

See mees arvab Stock Market võib langeda 70%


 Meet Albert Edwards, investeeringute strateeg Societe Generale (või "SocGen" lühikese).

Kuigi SocGen on Prantsuse pank, Mr Edwards asub Suurbritannias. On seal ta on välja töötanud maine kui "City of London tuntuim permabear" (via New York Times).

Ka kaudu NYT, Mr Edwards on kutsunud "aktsiaturu kokkuvarisemist vähemalt 60 protsenti, järgnesid aasta inflatsiooni 20 kuni 30 protsenti, kui püsiv trükkida raha keskpankade lootusetu olukorra parandamiseks saadab hinnad hüppeliselt. "

Viimasel ajal aga 60% eesmärki on muudetud. Nüüd hr Edwards, sõbralik sell tuntud oma "sandaalid ja chuckling käitumisviis," kutsub üles veelgi suuremat langust.

Uus negatiivsed eesmärk? Ninaga curling 400 kohta S & P, mis on umbes 70% langust praeguse tasemega.

Wild ennustused ei oma tähendust iseenesest muidugi. Kõik analüütikud seal jahipidamist press tunnustamist, siis ei ole raske välja valida äärmusi. Mõnikord suur eesmärk on välja visatud, bullish või Jäme, lihtsalt huvides pealkirju. (Võib-olla kõige kurikuulus kõne ajaloos oli "Dow 36000," raamat sama nime.)

Albert Edwards juhul on intrigeeriv, kuigi, sest loogika tema argument. Hinnasihi ei ole nii oluline kui saan draiverid õigus. Kui näiteks S & P langes vaid 40% samal põhjusel see langema 70%, oleks keegi Saivarrella?

Hr Edwards doktoritöö võiks ehk kokku võtta "esimene deflatsioon, siis inflatsiooni." See sündmuste käiguga oleks kooskõlas paljud elemendid märkis nendel lehekülgedel.

Näiteks oleme rääkinud pikalt, kuidas valitsus "stiimul" tegelikult ei tööta, ja paljudel juhtudel teeb probleemi hullemaks. Kui majandus komistab jälle, leiaksime, et kõik eelmised raha trükkimine on ainult tulemuseks veelgi suurem deflatsiooni pohmelus kui enne (kõrvalmõjuna üritavad juua end kaine).

Teise Näiteks oleme rääkinud valjult ja selgelt hoiatuse võlakirjaturg. USA riigikassas on minna üles, mitte alla, isegi kui Washington võitleb üle võla ülempiiri. See on ebaloomulik sündmuste käiguga neile, kes arvavad, Onu Sam on mittetasuja. Investorid on osta võlakirju, ei müü neid, mis omakorda on viinud intressimäärad madalamad.

Albert Edwards on oodanud seda nähtust madalama võlakirjade tootlus (ja suurema võlakirjade hinnad), sest langevad intressimäärad (võlakirjade) on firmamärgiks deflatsioon kinni võtta. Nagu Edwards kirjutab klientidele:

On selge, et S & P langedes 400 hävitab majapidamises bilansse ja tarbimine uuesti. Ja EM likviidsuse karmistamine võib põhjustada rasket maandumist. (Hiina, näiteks hiljutine arvutus näitas FX sekkumist moodustas umbes poole riigi runaway rahamass mis on aidanud liikumapanemiseks buum.) Minu arvates oleks see, et vaatamata lõpetamist tel vaja osta US Treasury võla nad kärpima likviidsus, nõrk majanduse põhialuste sõita USA rahandusministeerium annab veel madalam lähiajal. Trükimasinate väljalülitusel tabab riskivarade raske ja mis peaks suurendama riigikassas. Seega on minu maailm, 400 on S & P läheb käsi-in-hand madalam, ei tohi olla kõrgem USA võlakirjade tulusus. Lõppkokkuvõttes ma nõustun, et on ka saab olema "The Great Reset" USA saagi nagu hästi, kuid mis tulevad pärast meeletu orgia bilansis debauchment (mõlemad Fed ja Federal), mis teeb sündmusest viimase kolme aasta jooksul vaatama meeldib pärastlõunal teeõhtu koos Vestal neitsid.

Aastal selgelt kirjas, Edwards arvab, et võlakirjade tulusus, on juba veidi alla 3% Euroopa 10-aastase tähele, mis võivad kuuluda kõik tee alla 2%.

Liikuda 3%-lt 2% ei kõla nagu palju. Aga mammut riigivõlakirjade turul, mis oleks hiiglaslik. Mõtle seda niimoodi: Going "3,0", et "2,0" on 10-aastase tähendaks intressimäärade kärpimise poolt täis kolmandiku (kolmkümmend kolm protsenti) alates juba taseme langust.

Kui see juhtus, me oleks imiteerib Jaapani kogemus. See on veel üks segadusse asi: Via Jaapan, võime öelda, et Albert Edwards stsenaarium ei ole enneolematu. Jaapanis, nägid nad samasuguse languse intressimäärad juba taseme langust ... ja Jaapani Nikkei indeks kaotanud üle 75% (kolm neljandikku) oma väärtusest tulemus.

Lõppkokkuvõttes aga Edwards arvab out-of-control inflatsioon tuleb ikkagi lõpuks. Seda seetõttu, et pikaajalise kulude deflatsiooni allakäiguspiraali on liiga valus iga demokraatia kandma. Lõpuks haiget saab nii halb, et maruvihane valijad saavad valmis kirjutama, et mingit lahendust ... midagi, et peatada piinava kokkutõmbumine.

On sel hetkel, kui deflatsioon rõhud on muutunud nii tugev, et rahvas on üles relvade, et saad risk "Weimari Saksamaa" tüüpi stsenaarium. Nendes tingimustes majanduses läheb hullemaks ja hullemaks, kuni uue saagi juhid sammu edasi radikaalsed uued ideed. (Need ideed tegelikult ei ole "uus", muidugi, nad on lihtsalt tunne uut ajal.)

Need "uued" ideed vaadelda riskantne, kuid tasub proovida vastu lootusetu taustaks kui kõik muud võimalused on vaadelda ebaõnnestumisi. Ja see on, kui saad tõesti "tuuma" all-in poliitikameetmed, et muuta valuuta konfetid ja saata võlakirjade krahh läbi põranda.

Tahad teada lihtsaim viis hoida sakke Edwards "esimene deflatsioon, siis inflatsioon" ennustus? Hoidke silm peal võlakirjade tulusus.

Just selle viimase nädala tootlus 10-aastane USA riigikassa langes alla 3,0% esimest korda sel aastal. Nimetatud saagikuse seisund halveneb (kõrval langevad aktsiahinnad), siis deflatsiooni aeglustumine hirmud on karmistamise oma haaret ... ja Albert Edwards ennustus võib tõeks.