pühapäev, 25. august 2013

Hea Spread Betting System võib sind Money


 Kui teil on kunagi kaubeldud aktsiate, toorainete või midagi, mis tasemel sa tead, et turu kõikuvus, siis tean, et see on koht, kus inimesed hängida kui nad ei tea sõna mugavuse tsooni. Varud, futuurid, toorained, you name it, kõik on ühine nimi, see nimi on riskantne. Siit leiad suure kasu, kuid element on riski kunagi kohal. Kui teil on leviku kihlveod süsteemi, mida saab mängida turgude lülitatud.

Läbi selle vormi ostmine või müümine turu ütlen teile väga kiiresti, kui olete lugenud praegust finantsolukorda õige või mitte. Te tunnete, et taskus. Põhimõte on lihtne. Sa ennustada järgmise turg liikuda. Sina otsustad, kas see on kõrgem või madalam. Siis paned bet seda ostes või müües.

Ütle näiteks oma soolestiku tunne ütleb, et Dow või FTSE läheb üles, siis vean kihla, et see on nii. Kui aeg möödub ja te ei osutunud õige, olete rikkamaks. Võite saada üsna palju, üsna kiiresti. Teine külg on see, et kui teil on vale, sa oled vaesem - üsna vähe ja üsna kiiresti.

Suur eelis seda tüüpi kihlvedude võrreldes tavalise börsil kauplemine on, et saate teha raha, kas seade teil on tagatud suurenemise või vähenemise väärtus. Saladus ei ole, kas valisid õige aktsia. On kas valisid õige.

On inimesi, kes ütlevad teile, et võttes raha aktsiaturg on õnnemäng. See on kindlasti tõsi leviku kihlveo. Nii tõsi, et see on klassifitseeritud hasartmängude maksustamisel paljudes kohtades. See võib olla suur eelis kohtades, kus võidud hasartmängude on maksuvaba.

Kui soovite osta või müüa, ettevõte pakub Teile levikut. See tähendab, et on müügihinna ja veidi kõrgem kokkuostu hind. Vahe on levik. Te seega maksma veidi rohkem kui hind küsis. Võida või kaota, ettevõte teeb oma raha levikut.

Võite kihla midagi võlakirjade kaudu välisvaluuta hinnad kaupade kaudu, kes pakuvad seda. Mida sa tegelikult on koht, et osta või müüa kasutades oma leviku kihlveod süsteemi. Sa ei taha lasta kohale kunagi toimuma. See tähendab, et teie kord tuleb kanda üle enne tarne aeg. Iga kord, kui see on valtsitud üle peate maksma leviku uuesti.