pühapäev, 25. august 2013

Stock Options määramine ning kasutada thinkorswim


 Loovutamise aktsiaoptsioonid peetakse tavaliselt tume mõiste, mis kõige uustulnukad kardavad. Võimalus müüjad peaksid täielikult mõista tähenduses seda sõna ja olema teadlik selle mõjust oma lühikesi positsioone.

Loovutamise aktsiaoptsioonid on kohustus müüja (ettevõtja, kes püksid võimalusi, mida tuntakse ka optsiooni) kohustuse täitmiseks, et ta nõustus, kui ta müüs leping. Seega valik kirjanik (müüja) on kohustatud üle andma aluseks olev väärtpaber (lühikese kõne) või sularahas (lühike panna) igal ajal optsiooni omanik otsustab kasutada oma võimalusi kas lõppedes päev või enne. Lisaks Securities and Exchange Commission (SEC) on tõendatud, et aegumine kõik aktsiaoptsioonid in-the-money by $ 0,01 peab olema ettevaatlik. Selle tulemusena valik müüjad, kes ei taha, et siin on oht, et määrata tuleb vabaneda kõik lühikestele in-the-money by $ 0,01 päev enne tähtaja saabumist.

Tagajärjed loovutamine on otseselt seotud mõiste võimalusi. Turul on olemas kahte tüüpi aktsiaoptsioonid: Asetab ja kõned.

1. Ettevõtjad lühike ostuoptsioone müüma ostjale õiguse, kuid mitte kohustuse osta 100 aktsiat alusvara aktsia fikseeritud hinnaga ja teatud aja jooksul.

2. Ettevõtjad lühike müügioptsioon müüa ostjale õiguse, kuid mitte kohustuse müüa 100 aktsiat alusvara aktsia fikseeritud hinnaga ja teatud aja jooksul.

Kui kõne valikud on kasutanud, omanik nõuab ostmise aluseks oleva finantsinstrumendi müüjalt koguse ja optsiooni hind on täpsustatud lepingus. Müüja on kohustatud austama lepinguga müües ostjale aluseks etteantud strike hind.

Kui put optsioone kasutatatakse, omanik nõuab müüvad finantsinstrumendi müüjale koguse ja optsiooni hind on täpsustatud lepingus. Veelkord, kui müüja on kohustatud austama lepinguga ostes omaniku aluseks etteantud strike hind.

 Kuidas kasutada aktsiaoptsioonid thinkorswim

Teiselt poolt, kasutamise aktsiaoptsioonid on toiming, mille valik omanik nõuda viivitamatut täitmist finantstehingute näidatud lepingu optsiooni. See tegevus toob kaasa lepingu lõppedes ja selle omaniku vahel müüja.

Optsioone kasutades thinkorswim kauplemisplatvormi sa pead alustama klõpsates "monitor" tab ülaosas vasakul nurgas platvormi ja siis "tegevuse ja seisukohtade" menüü seal. Siin võite leida kõik oma äritegevusega ja seisukohavõtt, mis võtab kokku kõik oma avatud positsioonid. Selleks, et optsioone peate mõned avatud positsioone.

Järgige allpool, et täita mõned kõned või paneb sind pikalt:

1. Leidke hiirekursorit kõned või võtab.

2. Paremklõps kirjeldus või müügioptsioon. Rippmenüüst avanevad.

3. Kerige osuti ja valik "liikumine".

On lehekülje allosas, "et kanne tööriistad" aken avaneb. Siin oma seisukoht näitab, et iga lepingu te kavatsete kasutada saad 100 aktsiat seotud aktsia (pika kõne). Vajuta "kinnitada ja saata" ja "tellimuse kinnitus dialoog" aken. Enne saatmist, et turg, veenduge, et kõik detailid ja vahendustasud on õige.

Toime kaubanduse sulgeda pikk kõne, samas läheb pikk börsil just toimunud.