reede, 7. veebruar 2014

Hea Stock Tip - Kas see on kõik, mida vaja teha raha börsil?


 Mis on" Good Stock Tip" ?

Kas see küsimus tunduda no- brainer teile ? Muidugi , see on üks , mis teeb sind palju raha , eks? Aga see kõik teha palju raha , hea varude otsa ? Vastus on : " Kindlasti mitte! " Tegelikult ma tean inimesi, kes on tegelikult kaotanud raha hea stock tip ! Kuidas see juhtuda sai? See võib juhtuda, sestaktsia ots on ainult nii hea, kui teie võimet neid kasutada. Mida ma öelda? Sul peab olemaplaan! On oluline, et teil on isiklik müügistrateegia , et saad ühendadastock ots . Ei ole oluline, kui teil on tegemist Penny varud või sinine kiibid . Sul peab olemaplaan . Muidugi oma aktsia kauplemise kava oleks erinev eri liiki varude kuid alumine rida on teha oma teadusuuringuid , õppida ja arendada oma isiklikke aktsia kauplemise kava .

Siin on10 olulised punktid mõelda, kui arendada oma plaani.

1 ) Milline kodulehel sa kasutad vahetada?

2 ) Kui ei börsipäeva alustada?

3 ) Millal börsipäeva lõppu ?

4 ) Mis kell ärkad , et olla valmis ja valmis võtma ?

5 ) Kuidas sa tead, kui osta?

6 ) Kuidas sa tead, kui müüa?

7 ) Millist strateegiat sa kasutad , et valida oma varusid ?

8 ) Mida üldine aktsia kauplemise strateegia te järgite ? ( Penny Varud on teistsugune kui Blue Chip Varud )

9 ) Kes te usaldate soovitada ?

10 ) Kes on parim stock vihjeid ?

Võiksin lisada viiskümmend rohkem punkte sellesse nimekirja , kuid see nimekiri on hea algus . Sa ei taha lihtsalt sisse logida mõne aktsia kauplemise otsa ja arvan, et sa teed palju raha . Sa pead olemaplaan. Making raha aktsiaturul võib olla ohtlik isegi kõige kogenud laos ettevõtjad. Lase käia ja logida aktsia näpunäiteid lugupeetud allikast kooshäid tulemusi , vaid ka välja plaani . Uuring , õppida , õppida ja õppida neid, kes on juba edukas .

Kui teil tekibplaan testida oma plaan . Alusta paber konto mainekas stock kauplemine kodulehel. Seda saab teha peaaegu kõikepaber võtta, et sa teeks tavalise konto . Erinevus on selles, et te kasutate mänguraha asemel oma raha. See võimaldab teil teha oma vigu , kaotamata oma raha . Sul on võimalik näha, kuidas turg toimib reaalajas . Sul on ka võimalik näha, kas su plaan on hea, või kui teil on vaja teha mõningaid muudatusi.