reede, 7. veebruar 2014

Mõistmise börsiriski


 Üks põhialuste mõista investeerimisel aktsiaturg on see, et see hõlmabõiglane riski . Kas olete uus või kogenud investor , teie eesmärk on viia miinimumini oht . Mida rohkem me teame , mida need riskid onparemini saame leevendada meie kokkupuude .

Äririsk . Mõni ettevõte tegutseb tööstusharudes , mis on väga kõikuv või võistleva iseloomuga. Mõtlepersonaalarvuti riistvara tööstusele. Kasumimarginaal võib olla väga väike ja kui sa pole tugev jaotuskanali või jaeketis , siis on väga raske püsida elujõuline turul. Lennufirma tööstus on ka teine ​​väga konkurentsivõimeline tööstus . See vajab väga kõrge kapitalikulud jäädaäri-ja töökulud on väga suur , sest suur volatiilsus lennukikütuse hind. Lennufirma peab kulgemaväga tõhus töö ja tugeva turunduse strateegiad , et luua korralik kasum . Teiselt poolt , ühistranspordi operaator nagu mass transiidi ettevõtjad on tavaliselt väga stabiilne majanduskeskkond isegi majanduslanguse ajal . Kui me mõistame,äriettevõte tegutseb , see aitab oluliselt vähendada oma riskipositsiooni tasemega .

Hea ühingujuhtimise tava . On üldteada, et taga iga hea firma asubtugev ja suudab meeskond inimesed äriühingu juhtimiseks . Kas äri juhivad võimeline ja aus juhtidele kõrge ärieetika ja terviklikkust ? Enron on näidefirma , et ei tundu , et oleks selge ja läbipaistev juhtimine. Selline teave ei ole alati kergesti kättesaadav . Võib siiski koguda piisavalt teadmisi selles valdkonnas , analüüsides ettevõtte finantsaruande ja osaleda aktsionäride üldkoosolekule.

Turuväärtuse Risk . Kui ettevõte ilma selge märk , millel on märkimisväärne kasv katalüsaator on oma osa on hinnaga oluliselt kõrgem selle õiglasest väärtusest , siis sa ilmselt tahad , et uurida rohkem . Kui see on juhul, spekulatsioonid , siis sa tahad , et vältida selle firma . Kui te olete teinud oma kodutöö ja mõista , näiteksohutusvaru , siis võid täiesti ignoreerida turuväärtuse risk , nii kaua on teil vaja ohutusvaru ehitatud aktsia hinda.

Mõned börsi riskifaktorid , äririsk ühingujuhtimise Risk , ja turuväärtuse riskid . Me võiks oluliselt vähendada meie risk , kui me neid mõista ja võtta meetmeid, et ohjeldada neid sisse Pea meeles, et üks kuldreegel laos investeerimine on mitte kaotada raha .