reede, 7. veebruar 2014

Määrimine ja teenimise ebatavaline Options Aktiivsus


 Iga tea, mida" suure koera " on kauplemine börsil? Huvitatud kauplemise nagu nemad , nii palju teha. Vana -fashion kunst " Põnn toetus " aktsiaturul on endiselt moes paljud ettevõtjad . Muidugi , kui kaupleja on tühistada oma uhkuse ja usalduse inimene ta on järgmine --- aga miks see strateegia toimib?

Enamusmahustvahetused on täna mitteinimese , pigem algoritme programmeeritud inimestel , tuntud ka kui " algos " . Paljud on väitnud, et need " algos " on teinud võimatuks "beat " turul, nii - et -sõna . Kuigi tuleb arvestada, et kõik uued " algos , " et kasutada ajaloolisi andmeid meetrika oma hukkamist , on mõnes mõttes - derivaadid vana algoritme. Ja mäng jätkub lõpmatuseni .

Lihtsam mõned võtnud - on jälgida targem raha nad teavad. Olgu see siis läbi veebilehed nagu Covestor või teised, nagu see on üha rohkem ettevõtjaid on hakanud oma päev -päevalt kauplemisaktiivsus avalik. Ja paljutehinguid on isetäituv , kui teatav ettevõtja garnersmassiivne järgmise , kui ta ostab või müübstock - teised eeskuju järgima .

Nagu me kõik teame , turu hinnad dikteerib nõudluse ja pakkumise - kuisuur -name kaupleja plops allabig seisukoht teatud varu , nõudlus kohe tõuseb, kui teised eeskuju järgima . Seega, muutes tedaveelgi suurem nime kaupleja tema edu jätkub.

Nüüd oleks ilmselt võttaabsurdne summa nõudlus liikuda varude hindmitme miljardi suur -cap stock up , kuigi paljud Penny varud on väga õhukesed kaubelda ja neid hindu muuta väga lihtsalt.

Kuid sama mustriga Rahu varud on nähtavad aluseks võimalusi suurte turuväärtusega aktsiad ja võimalus osta mitu korda ennustab , mis on tulemas : Ikka ja jälle näeme, suur out- of- the-money kõne osta vahetult enne firma saab ülevõtmispakkumise . See on muutunud nii levinud , et kauplejad on innukad hop pardal niipea kui nad näevad suur out- of- the-money kõne ostmine .

Kuid see ei ole just nii lihtne, nagu vanasti , sest" suured koerad " teavad seda . Nad võivad lihtsalt osta palju kõnesid , et nad teavad, mis koguda huvides palju ettevõtjaid ja kui nõudlus nende põhjustatud alates trügimine pärast nende ostmist on suurem kui summa lepingute nad ostetud --- nad lihtsalt keerata ümber ja müüvad seda ettevõtjad, kes arvavad, et nad on järgmine suur raha , kui in- tegelikult nad just lavastatud -out .