reede, 7. veebruar 2014

Väga kasulik Stock Market Nõuanded ja investeerimine Tips


 Mu parim aktsiaturg nõuanne teile on omaks mõiste investeeringute mitmekesistamine javaja lisada väike -cap aktsiad , püüdes suurendada oodatavat tulu oma portfelli.

Tahaksin arutada mõiste varade jaotuse kriitilise ühegi mõistlik portfelli juhtimise strateegia.

Varade jaotus viitab vara mix oma portfelli , mis on jagatud kolme suure varaklasside : sularaha fikseeritud tulu ja aktsiatesse (varud ) .

Sellel etapil , börsid on pausid ja näitavad mõned ebakindlust. Ja kuigi ma ei pretendeeri olemakristallkuul , ma usun kindlalt, et võetakse vastu tugeva riskijuhtimise kaitsta oma investeeringuid ja vaevaga teenitud kapitali . See on minu parim aktsiaturg nõu .

Viimane asi, mida sa tahad on vaadata oma kasumit kaovad.

Üks minu lemmik strateegiad, et kaitsta investeeringuid kasumid on kasutada müügioptsiooni kui kaitsja maandada turu nõrkus . See strateegia on nnkaitsev hekk. Ära karda nime või asjaolu, et see töötab derivaadidstrateegia on lihtne.

Selle stsenaariumi kohaselt investorid võivad olla mõnevõrra Jäme või ebakindel ja tahad kaitsta praeguste kasumite vastunegatiivsed liikudaaktsia võiturg kasutamise indeks müügioptsioon .

Neile, ei tunne võimalusi,ostja müügioptsiooni lepingu ostab õiguse, kuid mitte kohustuse , müüa konkreetne arv alusinstrumendist streigi või kasutamise hinnaks on määratud aja jooksul, kuni kõlblikkusaega leping. Pärast kõlblikkusaega ,eriti võimalus lõpeb väärtusetu ja vastutust on kõrvaldatud.

Ostja müügioptsiooni maksablisatasu kirjanik valik , kes saab kompenseerida eeldadesrisk kasutada. Kirjanikmüügioptsioon on kohustatud ostmaaktsia valdajaput peaks ta teostab kõlblikkusaega .

Sest kirjanik ostuoptsiooni summa eest saadud preemia eeldadesrisk on tavaliselt otseses volatiilsuseaktsia -ja turu . Volatiilsemaktsia , seda suurem preemia eest variant. Ja väike kõikumine tõlgib väiksemate preemiate .

Sa võid osta paneb varude ja sektorites. Kui teie portfellis on raske tehnoloogia, mida saab osta panebNASDAQ . Või oletame, et teil on kasu eel kulla ja hõbeda rekord ajalooline tõusud , siisstrateegia võib olla osta müügioptsioonePhiladelphia Gold & Silver Index, mis jälgib 10 suurt kulla ja hõbeda varud.

Kui te ei osutu , siis saad osta panna valikuid PowerShares börsil kaubeldavad fondid ( NASDAQA / Qqqq ) ,rohkem kaubeldavad put kasutada kaitse-eesmärkidel .

Nii lihtne see ongi . Lihtsalt , kui heita pilk eri näitajaid , mis kajastavad täpselt oma osaluste või müügioptsioone üksikute kalavarude , et teil onsuur positsioon sisse

Maailma autotootjad teavad , et kasvada , peadkohalolekut Hiina auto sektori , kas see onettevõtmine , kusHiina firma või iseseisva tootja sõidukite . Auto sektoris Hiinas on endiselt tugev , sest riik on maailma suurim auto turul , mille hinnanguline 16500000 sõidukid müüakse 2010 , vastavalt Hiina Industry Association.

Müük on märgata mõningast aeglustub alguses 2011 . Aasta jaanuaris-veebruaris jooksul sõiduki müük oli 10 % aastas üle aasta 3,15 miljoni sõiduki Hiinas, alla 84 %-line kasv aasta varem. Kuigi see on mure ,absoluutne müügi kasv Hiinas on ikka uskumatud .