reede, 7. veebruar 2014

Technical Analüütik


 Aktsiaturg on midagi , kui te ei saa midagi ennustada - kas sa lähed, et saada head tulu ja kanda suuri kahjusid. Nii on mõned eksperdid , kes püüavad ennustada aktsiaturu kaudu oma teadus. Nad kasutavadtehniline analüütik , mille abil nad saavad aimu , kuidas turg näeks järgnevatel aegadel. See on väga oluline teha põhjalik uurimistöö osakaalu turul , nii et saate teha õigeid otsuseid , et saada head kasumit oma investeeringuid. Sa peaksid olema täielikult varustatud kõikteadmised töö India turule. See on oluline, sest sa ei saa kunagi loota , et saada head kasumit tegemata head uurimist .

 Ole ettevaatlik, kui kauplemine

Te olete tuttav mõiste online kauplemise , kas pole? Noh online kauplemise , mida saab osta samuti müüa varude võrgus. Kuid sa pead olema väga ettevaatlik, kui te teete oma investeeringud võrgus. Sa leiaksid mõned võltsitud veebilehtedel , mis üritab arvesse võtta kõiki teie isiklikke andmeid samuti kõik üksikasjad oma krediitkaardi . Sel juhul sa pead näha, et te ei anna infot oma krediitkaardi . Sa ei pruugi teada, kui teil oleks pankrotti läinud , kui nad kuritarvitavad oma kaardi . Nii et sa peaksid tagama , et veebilehel olete käinud on täielikult tagatud ja turvaline . See on oluline, sest sa ei saa lasta oma raha minna valedesse kätesse.

See on parem, kui saate teha head arusaamist NSE ning BSE . Seda saab teha lugedes raamatuid erinevate vahetuste ja vaadates äri uudiseid . Samuti saate lugeda internetis surfamine läbi erinevate alade saada kogu vajalik teave otsite . Sa peaksid olema täiesti uuendatud , mis toimub aktsiate . Sa peaksid olema ka võimalus lugeda sensex nii et saad teada staatuse turul. Veenduge, et sa püüad mõista funktsioone iga mõisted börsil. Sa peaksid olema võimeline mõistma eri kontseptsioonidevahetust nagu NSE BSE , NASDAQ ... jne

 Kunagi kiirustades

Te ei tohiks kunagi olla kiirusta investeerida oma raskelt teenitud raha osakaalu turul. Sa peaksid olema kannatlik ja püüda mõista praegust olukorda turul. On hea varude samuti halb varude ja siis peaks olema võimalik teha vahet nende kahe varu . On investoreid, kes lihtsalt oma raha aktsiaturul lihtsalt sest nad on näinud nende sõbrad investeerivad turul. Te ei tohiks kunagi teha. Sa peaksid olema teadlikud, aktsiaturu ja seejärel valige õige aeg investeerida oma raha turule.

Kui sul ei ole palju teadmisi aktsiaturu ja ka segane, kui investeerida turul , siis võite otsidahea börsi konsultant . See aitab teil valida õige varud , mis aitavad teil teha kasumit. Nad on üks, kes oleks võimeline teile jagada nõuandeid ning juhatavad teid , millal ja kuhu investeerida oma raha börsil. See aitaks muuta oma investeeringud tulus teile. Ära püüa ollaeesmärk aktsiaturul . Teie investeerimisotsused peaksid olema lõplikud ja siis tuleb otsustada , kas soovid minna lühiajalisi või pikaajalisi investeeringuid . Kui sul ei ole eesmärk , siis oleks leida ennast kusagil börsil. Nii et sa peaksid suutma realiseerida oma unistus , kui soovite minna turule.

Nii , et saaksin abi eksperdid, kes aitaks teha tehnilisi analüütik ja proovige teha mõned head uurimist kõik ise. Pidage meeles, et oma raha ja see on sinu kohustus investeerida õige laos ja tehatulus sissetulek . Nii et parim tulemus ja teha head tulu investeerides kasumlik varud. Pea meeles , et saada kätte parim aktsiaturg konsultant ja saada parim varusid , et olla edukas börsil.