reede, 7. veebruar 2014

Aktsiaid turule ja NSE -ja BSE


 Just nagukriket palavik mõjutab üks ja kõik India meeskond tippu ,aktsiad turul on muutumas suur hoog praegu . See ei ole enamlangenud tunnistajaks viimase mitu kuud Sensex ja vahva , et lastud pendel alla18500 ja 5500 arvud vastavalt . Praegu turul ulatused eksponeerimine positivism , varstisensex rist 20000 ja 6000 kaubamärgid võrra. Rekordtasemega post keskel 2010 aastalaktsiad turg Indias on katki mingil ajal ka siis, kui sama laius püsib. Hoogne kokkuost hulgaliselt sektorid peale rasket välisraha sissevoolu ja tugev globaalne märguannetele viinudplahvatus . See on indeksi ja suure turuväärtusega aktsiad , et enamik ostmine kontsentreeriti . Peaaegu kõikide valdkondade indeksiteNSE India ja BSE India suletud suurem igapäevaelu viimastel päevadel jutti ja suur kasum tuli auto -, metalli- ja IT varud. Boost oma BSE ja NSE kauplemiseregistreeriminetuntud maakleritasu portaal , eriti üks, mis pakub lahendusi kaugemale maakleritasu.

Teedrajav väärtpaberitehingu äri riigis ,BSE India boasts 136 aastat domineerimise India turul . See ei ole ainult India investorid ka välisinvestorid , kes on võrdselt ligi poole investeerides BSE ettevõtted viivad kiire kasvuvõrrelda indekseid. Mis algas 1875 koos 318 isikut , kes seejärel maksisvürsti summa Re . 1 täna kujunenud üheks börs , kellel on suurim hulk börsiettevõtete maailmas. Aktsiad turul on näinud suurt transformatsiooni aastate jooksul tänu lihtsustamise kogumise vahendite kaudu üldsusele BSE India platvormi. Kuigiaktsiad turul eksisteerinud aastakümneid tagasi , kuni1980 ei olnud meetme või ulatus , mis võib täpselt mõõta kõikumisi. Ja siis Sensex indeksBSE India käivitati 1986 ; indeks järelikult sai impulsi ,baromeeter India börsil. Sellele järgneskäivitamineBSE National Index 1989 , see koosneb 100 loetletud varude juures siis viie peamise India börsid - Mumbai , Ahmedabad , Calcutta, Delhi ja Madras . BSE National Index nimetati ümber BSE - 100 indeks 1996 ainult hinnad loetletud varude arvutamisel.

Kui olete sattunud NSE kauplemise , see on must , et Sa teadNSE Indiaäriühingut,vahva arvutamise protsessi ning sellega seotud esemeid. Rohkem haritud sa oled, seda rohkem saab oma tulu oma NSE kauplemise . Pärast BSE India , teine ​​börs hinnatud kõrge onNSE India. See börsil ,Govt. India algatusel on ka aidanud , kujundades väga tahk India väärtpaberiturul. Sidus loe NSE India , ei ole ebapiisava teabe Internetis.