reede, 7. veebruar 2014

Eksperdid ennustavad Rohkem küsimusi Aktsiate hinnad


 Majandus on hädas viimase paari aasta jooksul ning pärastpikemat ootamist , näeme paranemist , kuid endiselt on takistusi ületada. Aktsiaturg on endiselt üleminek ja kõrged gaasihinnad koos loodusõnnetuste ja mitu muutujad on jätkuvalt koht pingeid kohalikul ja riigi majandusele.

Me ei ole metsast välja , et tegelikult me ei ole isegi lähedal , võttes põikas hiljuti eelarve kollaps. Meil on veel palju tööd teha , ja mõnes olukorras on veel suured, et kontrolli , mistõttu on raske olla kursis arveid ja pakkuda oma lähedastele tegemata suuri kompromisse.

Pankroti advokaat võib aidata teil otsustada, kas see onparim valik , kuid mõned, pankrot on elujõuline võimalus . Et teil määrata oma krediidi ja saada oma eluga edasi , pankroti väljakuulutamist võib aidata tugevdada oma võlga ja haldamiseks.

Erasektori teatas 179000 uut töökohta käesoleva aasta aprillis , alla 207000 eelmise kuuga aga rohkem töökohti on teel . Me näemelangust sageduse ja miljonid ameeriklased seal pidevalt otsivad tööd , see võib olla raske aeg , kuigi seal on veel palju uusi töökohti ilmumist turule .

Dow Jonesi tööstuslik keskmine hiljuti langes 84 punkti, mis näitab veel ühe astme , et majandus ei toibu niipea kui olime kõik oodatud ja me peaksime jätkama , et kaitsta end Julgebebakindel tulevik . Üldine konsensus on siiski pisut mures tuleviku ja kui me tagasilangus enne kui me jälle , ja seal on veel hirm ebakindlus kui oleme näinud juba pikka aega.

Kaaludes oma võimalusi, on alati mõistlik konsulteeridapankroti advokaat , ja vaata, mis tegevussuund on kasulikum teile ja teie perele. Kui pankrot on parim valik , võib teil olla võimalik saada oma pere väljaveel ohtlikumaks olukord silmitsi tõde ja möönis, et võite nõuda abi , et vältida olukorda halvendada tekkimist.

Võttesasjakohaseid meetmeid, ning tagada, et te teete õige otsus teile ja teie pere , isegi karm pankrot on hirmutav asi nägu , siis tuleb teha muutusi ja aidata ennast väljahalb olukord ja taastada oma uhkuse , seistes tall , tagasi oma jalgu ja hoiab oma pead kõrgel .