reede, 7. veebruar 2014

Parem Trading - mõistmise olulisust köide


 On oluline mõista, mahu analüüsi edukaks aktsia kauplemise . Kuuleme sagelimärkus " kasvava mahu kui hindade eelnevalt on bullish ja kasvava mahu kui hindade langus on bullish " . See on ilmselt nii palju kui me ei kuule , kui inimesed räägivad tehingute maht . Ei ole nii palju käepärast artikleid, arutada tähtsust mõista maht ja mahu analüüs aidata stock kauplejad saavutada paremaid tulemusi .

Sound mõistmist ja mahu analüüs võib anda aimu sellest, hind tegevus ja ettevõtjate psühholoogia , eriti kui hinnad on lähedal toetus ja vastupanu tasemed , kus maht on oluline osa , et toetada mis tahes suundumuse ümberpööramise . Iseenesest maht ei pruugi mõttekas. Meil on seda lugeda seoses hiljutiste ja keskmine maht . Seetõttu on oluline, et lisadaliikuva keskmisemahu diagrammi nt 50 - päeva libisev keskmine näitab keskmine maht viimase 50 päeva jooksul. Selle liikuva keskmise lisatud rida , saame kiiresti hinnataomadusedpäeval mahust lisaks võrdlusuuringuid seda vastu viimastel päevadel "maht samuti kui ta suhteliselt seisab üle50 päeva .

Küsime endalt küsimus . Konkreetsel päeval , kuihind kukub ja maht on kasvanud, kuidas me teame , et enamik maht toimingute oli või lähedalsuur päev, või enamik maht toimingute oli või selle läheduses madal päeva . Me ei tea, kas me lihtsalt vaatame end- of- päeval andmeid. Kui väikese päeval juhtub ühtimatugeva toetuse tase , ja suurem osa kasvava realiseeriti lähedalmadal päev, võib see tähendada, etpöördumise võivad varsti , sest ettevõtjad on suurenenud nende ostmine selles abi tase . Nii ei saa me öelda, et kui on suur alla küünlajalg suure mahu , see on bullish . Meil lihtsalt ei ole piisavalt informatsiooni , et jõuda sellele järeldusele .

Iga aktsia turg , seal on grupp professionaalsete ettevõtjate , kes võivad tegutseda üheskoos väga konkreetne tase ja punktid aega muuta , et nõudluse ja pakkumise . Oleme sageli kuulnud neid " Smart Money" .

Smart Money onneed, kes ostavadmõõnad ja müüatõusud. Me ei tea, kes need inimesed on , kuid me tahaksime neid järgida. Nemad on need, kes kipuvad olema võimalik kohapealmõõnad. Nad tavaliselt müüa tugevus ja osta arvesse nõrkus . Kui hinnad langema ja kui enamik maht tehingu on lähedalsuur päev,Smart Money müüvad tugevuseks , samas kui enamik maht tehingu on lähedalmadal päev,Smart Money ostavad sisse nõrkus . Kasuta koos küünlajalg analüüs ja toetus ja vastupanu tasemed , saame rohkem õigesti hinnata , kas turg on hakkab tagurdama või rohkem müümine toimub.

Smart Money on suur maht ettevõtjad ja neid saab muuta , et nõudluse ja pakkumise . Tugev hind tegevus võib tegelikult sisaldada nõrkus janõrgad hind tegevus võib tegelikult sisaldada tugevust. Teisisõnu, kui hinnad on võitmas tugevuse ja seal on suurenenud pakkumine müüjate , see tähendab, nõrkus , samas kui hinnad on kaotamas jõudu ja suurenenud nõudlus ostjate tähendab see tugevust.

Paljud amatöör ettevõtjad ei pea mahu oluline oma kauplemise . Nad arvavad, et maht on vaid mahus, märkides , et iga ostja saab jälle müüja ja vastupidi. Kuid nad unustavad, et see on ahnus ja hirm ostjad ja müüjad , et juhtida hindadega.

Seetõttuvahelisi suhteid ja kogus ja hind näitab meile , mis tegelikult toimub turul. Me peaksime mõtlema maht kui energia või võimsuse ühel pool sõita ja hindade liikumise tulemusena või selle tulemusena energia või võimsus .

Hinnad on noteeritud kui "bid " ja " Küsi " vastavalt. " Pakkumine " on hindostja on nõus maksma , et" Küsi " on hindmüüja on nõus müüma . Kuimüüja on meeleheitel , et väljuda , siis ta on rohkem valmis müüma" Bid " hinnaga mitte järjekordi nagu " Küsi " hinnaga. Selle tulemuseks on see, mida me nimetame " sell- down" kauplemisportfelli analüüs omadus kõige maaklerite kauplemise platvormidel. Teiselt poolt , kuiostja on optimistlik ja innukas osta " Küsi " pigem hinna kui järjekordi kui "bid " hinnaga, siis see toob kaasa see, mida me nimetame "osta - up"kauplemise analüüsi funktsioon kõige maaklerite kauplemise platvormidel. Selle koostoime ostjate ja müüjate vahel on kindlaks teha, kas hinnad lähevad üles või alla. Ja see on hirm ja ahnus , mis määrab, midaettevõtjad teeksid asjaoludele. Kui müüjad kardavad , nende tegevus sunnib hindade langemist. Ja kui ostjad on ahne , nende tegevus sunnib hindu tõsta .

Kui müüjad on meeleheitel ja hirmunud , hinnad tõenäoliselt lõhe maha avamine tingitud müügisurve . Kui pakkumine ületab nõus ostjate nõudlus , hinnad langema veelgi. Kuid me varem märgitud , et nõudlus tugevus võib tekkida hinna nõrkus . Kui ostjad aru, ethinnad on juba madalal ja hakkavad ostma , siis see nõudluse jõud tõstavad hinnad ülespoole. Turul võib sulgeda oma suurpäev , mis tähendab, ostjad on selgelt üle - poweredmeeleheitel müüjad. Kui palju maht ( energeetika ) toimub , me teame,Smart Money on kaasatud , sest need on suured mängijad ja nemad on need, kes ei muuda muidugi nõudluse ja pakkumise . Kui nõrgemad käed müüvad jaSmart Money suudavad taluda kõikmüügi maht, kuidas saab hinnad tõusevad madalamad. Nad ei saa. Sellises olukorras me kipuvad vaataküünlajalg , mis kujutab pöördumise nt vasar (st hind avas madalam ja suletud suurem müügisurve surudes hind moodustada pikk madalam vari ) . Sellises olukorras ei ole asjakohane öelda, et turg on bullish, lihtsalt sellepärast, etmaha päev suure mahu korral.

Seetõttu ei mõista võimu arusaam maht .