reede, 7. veebruar 2014

The Power of Emotions aktsiaturul


 Kõige rohkem ignoreeritud ja veel võimsamaid X- faktor aktsiaturg on " Emotion " . Esialgu see tuleb üllatusena, et enamik investoreid ja ettevõtjaid. Ei olebörsi kõike bilanss ja number krigistamine ? Kus onruumi millegi nii ettearvamatu ja inimese kui emotsioonid " sisestada pildil ja muutunud oluliseks teguriks , et kontrollida aktsia hind ?

See on koht, kus saak asub . Iga investor või kaupleja , kes eirab emotsioone ja ei püüa neid kontrollida varsti kaotavad inimese kalduvus " tunne " . Et vaadata CNBC ja arvan, et sa aru, varud on üks asi, aga tegelikult panna oma raha turule , on täiesti erinevad pallimängu . Toores emotsioone , mis mängivad rull-rannikualuse sees meelt ja südame võib põhjustada teil teha tulutu otsused ning lõpuks tekib kahjum.

Millised on inimeste emotsioone , mis mõjutavad teid kõige kui sa kaubelda aktsiaturgudel ? Vaatame kõige olulisemad :

Sa teedkaubandus ja turg liigub vastupidises suunas . Sa vahtima arvutiekraanil jälestust ja karjudaekraanile ka needis ta valjult. See on viha. Sa tunned , et turg on vandenõud sinu vastu ja vaadates teisi raamat kasum ajab sind hullumeelsus . Kui oled vihane , siis võib proovida " saada tagasi " turul sarja emotsionaalselt laetud otsuseid ja lõpuks kaotada veelgi rohkem raha. Viha onsuur usaldus hävitaja , kuna see julgustab sind võitlemanurjumisele . See ühtne emotsioon võib muuta või rikub oma kauplemise või investeerimisega karjääri.

Kui viha põhjustab rida kaotada ametitest ja erosiooni usaldus , see võib viia frustratsiooni ja ebavõrdsus . See on ühine inimeste reaktsiooni , kui te ei näe valgusttunneli lõpus . See etapp võib sageli viiaettevõtja või investor riputama oma saapad võiHalvima stsenaariumi korral võivad nad omale teise rea õnnestunud ametitest , sest nende mõtlemine on pilvine ja pessimistlik .

Mõnikord võivad investorid alistuma hirm või ahnus . See kahekordne hulk emotsioone moodustavas jaoks lõkse, et te näete lõpus igal bullish või Jäme ralli. Keskmine ettevõtja ja investor kõrkjad tõttu hirm või ahnus , kui turg on vähemalt võimalus, sest see on juba saavutanud tipu või madalaim , ja jõuab langeksrahaline " suure koera " , kes siis liikuda turul vastupidises suunas , pühkides välja suuri portsjoneid keskmise investori või ettevõtja kapitali

Teine oluline emotsioon on valu . On hästi teada, etsuundumus vältida valu on ükspeamine põhjus kõik inimese otsused . Valu tuntakse siis, kui turg liigub ebasoodsas suunas ja põletab oma kapitali tuhaks . Tendents , et vältida valu võib viia kaotanud mõned suurepärased võimalused , kuna kaupleja või investor ootab" parem ajastus ", kui turg on juba liikunud kiiresti ja võimaluse siseneda või väljuda õigel ajal on läinud.

Need tunded on vaenlanekauplejad või investoritele. Kuid need võivad olla ka oma parimad sõbrad , kui nad õpivad, kuidas neid kontrollida nende kasuks.

Parim osa on see , et on võimalik õppida , kuidas kontrollida inimeste emotsioone ja muuta need teie liitlane oma püüdlustes aktsiaturg edu .