reede, 7. veebruar 2014

Ajutine Trends NSE BSE Share Stock Market , RIP ja RBI muudatused


 Jah , võrdlusalus indeksid tõesti eksponeerimine positiivseid tulemusi ! Suur päevasisese hommikul kaubandus järgnes veel suur pärastlõunal kaubandus on kahtlemata suurenenudetendusedNSE ja BSE . Noh, sa ei saa kogeda sellist olukorda igapäevaelu osa börsi India ja kogu maailmas. Mis on positiivne trend täna võib omakorda negatiivselt homme . Volatiilsus onlahutamatu osa India aktsia börsil otseses mõttes mõiste . Kuidas sõita vastu volatiilsus ? See on kõik teadmised , updation kohtaNSE ja BSE turul läbiviimine piisavalt uuritud ja seetõttu valides võimalike varude ostu ja müügi , et näete oma raha korrutamis kiire .

Aktsia börsil India mõjutavad mitmed majanduslikud tegurid . Ja sõltuvalt sama üldine tööstustoodang kasvab . Aasta märtsis 2011 India tööstustoodang kasvas 7,3 % võrreldes eelmise aastaga , kus see näitaja 3,65 % tõusu aidanudveebruarikuu ainult . See on 10,5 % aeglasem kasv tunnistajaks eelmisel eelarveaastal . Seal on hea uudis seotud Tööstustoodangu tootmine ( RIP ),kiire hinnangu saab tõendada nüüd. Rakendamine toimub alates 2011. See on välja kuulutatud pärast vabanemist uue seeria RIP koos 2004-05 oma baasi kiitis komitee sekretäri (COS ) . See pressiteates on vaieldamatult suurendanud börsimeeleoludes viib BSE sensex ja vahva eksponeerimine tõusutendents . Aga nagu eespool nimetatud ,boost on ajutine nähtus . Sarnased ostmine NSE BSE ja varud ei pruugi juhtuda täna ei saa olla edasist kasvu kokkuostu viib edasi tõusutendents BSE sensex ja vahva või vastupidi.

Reserve Bank of India ( RBI ) on suurenenud hoiupankade tagatisraha määra 3,5 %-lt 4 %- olla kohe tõhus osana oma iga-aastast 2011-2012 rahapoliitika läbivaatamise tulemuseks on kavähe tõusutendentsNSE ja BSE aktsia aktsia turul. Lisaks suurenenud hoiupankade deposiidi intressimäära , välja RBI muudatused hõlmavad tõstmine repomäära 7,25 % (kasv 50 baaspunkti) ja tõsta vastupidise repomäära 6,25 % ( 50 baaspunkti võrra ) .

Vaatamata vähe muudatusi kui eelnimetatud aja jooksulBSE sensex ja vahva on ikka alla19000 ja 6000 vastavalt kaubamärkide kuigi vahel nad peaaegu ületanud 20000 ja 6000 vastavalt. Säilitaminewin -win olukordNSE ja BSE aktsia börsi alati ei ole lihtne tassi teed. Sul võib olla mõjutatud üldisest aktsia näpunäiteid avaldatud erinevate online platvormid või võite isegi jälgida varude vihjeid soovitas oma investor sõprade ja kolleegidega. Sel juhul sa ainult toimekomistus . Selle asemel saavad registreeritudvahendus portaal , mis pakub lahendusi kaugemale maakleritasu. Siin saad õige juhendamine ja varude vihjeid õiguse eksperdid, kes on aastate kogemused nende taga. Sinu osa stock investeeringute riskikapitali siis kindlasti pöörduda oma eelise.