reede, 7. veebruar 2014

Parim Momentum Tehnilised näitajad, Varud


 Momentum kauplemine varud on võimas strateegia , mida saab rakendada ilma stressi istub mitu tundi jõllisarvuti ekraani vaadates iga väike tõmblema turul. See on kasulik keskmise stock kauplemine moodustab aluse edukale kiik kauplemise ning avab võimalused suurepärase kasumit kasutades võimalusi kauplemise strateegiad . Parim asi hoogu kauplemine on, et vajadus ulatusliku teadmisi tehnilisi näitajaid ei ole pooltki nii suur kui see on kiik kauplemise või day trading . Tegelikult oleks edukas, see on parim jäädavähe usaldusväärseid parameetreid, ja ehitada oma strateegia selle .

 Millised on parimad Momentum Tehnilised näitajad Varud ?

 

  Su silmad - teil on vaja vaadatagraafiku tekib tunne, kuidasaktsia on trendid . Skeem ei ütle teile kõike, kuid siis peaks olema võimalik avastadamuster lihtsalt vaadatespilt sellest, kuidas aktsia liigub. Kõik muud näitajad on statistiliste näitajate puhul , ja nad on mõtet ainult siis, kui saab panna needkonteksti.

  Liikuvat keskmist. Kaks libisev keskmine rida , mis on kehtestatud erinevatel ajaperioodidel võib olla võimas tehnilisi näitajaid. Näiteks korraga kasutades10 päeva ja 30 päeva eksponentsiaalne liikuv keskmine (EMA) jooni annab üldpildi sellest, kuidas hoogueriti stock voolab . Kui 10 ema liin on üle30 päeva rida , siis tähendab see seda , et viimase kümne päevavaru on kauplemine on kõrgema hinnaga, kui viimase 30 päeva jooksul , keskmiselt. Seepärast on tõusutrendis . Teil on võimalik taotleda need read turu üldist ( Dow Jones, Nasdaq jne ) või konkreetse sektori või oma lemmik laos .

  Wilder DMI või ADX on meede , et näidata tugevust hoogu. Kui see on suurem kui 25 , mõlemas suunas , võite olla kindel, et hoogu on tugev ning tõenäoliselt hoida .

  Suhtelise tugevuse indeks ( RSI ) ja Volatiilsus indeks ( VIX ) on mõlemad näitajad , mis näitavad, kuisuunamuutus hoogu on tõenäoliselt möödapääsmatu. Mõlemad näitavad , kui turg üldiselt on overbought või oversold jaRSI on hea pakkuda sama teavet konkreetse aktsia .

 

 Kuidas kasutada neid tehnilisi näitajaid ?

Kui olete kindlaks, ettrend on olemas, või etaktsia kaupleb hoogu kindlas suunas , saad:

 

 ostalaos ja hoidke seda kestust trend , või ;

 kaubeldakiiged üles ja alla piires kauplemise bändtrend , või ;

 kasutamise võimalusi kauplemise strateegiad nagu krediidi levib kasutada finantsvõimendust ja saada maksimaalset kasutrend .