reede, 7. veebruar 2014

Stock Market Investeerimine - Vead Investorid teevad


 Järgmine kõige raskem asi , investeerides pärast ostmist aktsia on teada, millal müüa. Esimene kuldreegel on stock investeeringute tellimiseks Warren Buffet on kunagi kaotada raha ja teine ​​reegel on meeles pidada esimest reeglit. Siiski on lihtsam öelda kui teha. Keskendun neli ühist vigu investor teha käesolevas artiklis aktsiaturu investeeringutele.

Hea firmahalb sektoris. Te lõpetanud oma hoolsusega. Teie varu onettevõte tugev müügikasv , parem kui tööstusharu keskmine kasumimarginaal , madal laenukoormus ja haldab suurepärane juhtkond . Kuidmõistatuslik asi onaktsia hind hoiab vähenemas. Kahjuks on see midagi väga kogenud investorid on kogenud. Me nimetame seda suure firma halb sektoris. Suur ettevõte võib ollasektor , mis on halvasti muljutud . Võtke näitekskinnisvara sektoris. Valitsus võib kehtestada meetmeid jahtuda turul kärpida spekulatsioonid või isegi piirama majanduskasvu , et vältida turul mulli teket. Need meetmed on negatiivne mõju aktsia hinnale . Kui teil hoida varu , mis on välja hoobi , siis võib kaaluda müüvad neid , kui isegi head firmad ei pääsenud . Arvestades neid päevi koos elektroonilise kauplemise see ei võta palju , et osta või müüa.

Tundeline manusena. Kui olete hoidnud oma laos pikemat aega , tegime kõik oma analüüsi ja teinud mõned raha saada , siis ilmselt on raske müüa. See on nagu suhe , kus te olete kulutanud nii palju aega koos , et sa moodustavad sentimentaalne sideme . Ära lase oma uhkus saada takistuseks , kui kõik näitajad osutavad suunas , et sa peaksid lasestock . Lühiajaline valu on parem kui pikaajaline piin .

Kui müüa? Kas teil sageli vaadata oma portfelli ja hakata ette kujutada , kui palju kasumit te soovite teha sellest ? Ja kui teie hinnasihi on saavutatud pulli turul , hakkad on teine ​​mõtted ootavad ja tahavadhinnaga minna isegi suurem. Sa ei ole üksi . See on oht, et ahnus . Kui te olete teinud oma kodutöö ja kõik teie analüüs on up- to-date, siis peaks olema kindel ja müüa oma aktsia , kui teete kasum või isegi vähendada kahjumit. On meeles oma ja ärgu turu uudised kõikuma sa nii kaua kui te olete teinud oma hoolsusega.

Järgmine kord, kui vaatad oma portfelli teha uurimatüüpi sektorites nad tegutsevad ning kuidas see sektor toimib. Ärge lubage oma emotsioone saada , kuidas müüastock nii kaua kui on selge märk sellest, et on õige aeg müüa nüüd . Mõistmise neid ühiseid vigu, et paljud investorid teevad aktsiaturu investeeringud aitavad teil hoida oma kasumi ja kahjumi kõrvaldamiseks .