reede, 7. veebruar 2014

Long -Term Investeerimine - Minimeeri Risk börsil


 Pikaajalised investeeringud on need investeeringud, milleeesmärk on raha enam kui viie aasta kaugusel. Need investeeringud võivad olla pensionile ,kolledži fondi või teie ülim unistus maja . Olenevalt , milline on eesmärk , kuidas te investeerida oma raha varieeruvad. Seal on konkreetseid tooteid, mis sobivad erivajadustega paremini kui teised.

Näiteks, kuiraha onlapse kolledži ,529 Plan on üks võimalus saada maksusoodustusi ja päästa oma lapse tulevikku. 529 plaanid kasvada vabaks föderaalse maksustamine ja nii kaua, kui te kasutate vahendeid arenenud õppekulud , isegi mõned kaubandus koolid ,tax- free staatus jääb . 529 kavad pakuvad ka paljud riigi maksusoodustused , mis erinevad riigiti. Need plaanid kasutada investeerimisfondide ja mitu vanust segafondideks koos stock investeerides suurem noorematel lastel . Mida lähemale sa saad lapse kolledži vanus , seda konservatiivsemaltinvesteering muutub .

Pensionile planeerimine , teine ​​pikaajaline eesmärk , on ka mitmeid kellel sõidukite jaoks kavandatud eesmärk. IRAS nii Roth ja traditsiooniline sageli , mida enamik inimesi mõtlema esimene . Kuid ettevõtte pension plaanid nagu 401 -ks ja annuiteet on ka pensionile sõidukeid. Kõnealuste pikaajaliste investeeringute liigid on palju eeliseid , kuid ka tulla mõned erinõudeid . Kõik nimetatud vallandada10 protsenti karistus ja maksud kui eemaldad fondid liiga kiiresti. Enamik sõidukeid nõuavad , et oled vähemalt 59 ½ aga kui sa tagasi oma pensionifondetööandja olete hiljuti lahkunud , kui jõuad 55 , ei ole 10 protsenti karistuse tühistamist , vaid maksud.

Tüüpi investeeringud pikaajalised eesmärgid ka erinevad. Kaugemal oma eesmärgi , seda rohkem risk saab võtta . Stock investeerimine on kohustuslik siis, kui eesmärk on üsna kaugel . Sa nägu mitmeid riske , millest üks on inflatsioon . Stock investeerimine aitab kompenseerida selle riski . Hind varusid hoiab inflatsiooniga enamikel juhtudel. Kuigi varud kõiguvad väärtus , kui ostate koguda kvaliteetseid aktsiate või kasutada varude investeerimisfondid , leiad , et kahjud teil aasta on minimaalne võrreldeskasumid teete teistel aastatel .

Selleks, et hästi tasakaalustatud portfelli kasutamise varade jaotus on oluline. Kuigi teil on vaja kaaluda oma riskikartlikkus mixkõige olulisem tegur on , kui palju aega teil on kuni teil saavutada oma eesmärki . 25 -aastane sääst pensionile saavad enamiku oma aktsiainvesteeringuid , samal ajal kui 55 -aastane on pool laos investeerimine ja kas 50 protsenti fikseeritud instrumendid või võlakirjad . Mida lähemal on inimene jõuab pensioniikka,stabiilsem , mida nad vajavad oma raha olema. Kuigi see võib tähendada madalama Vastutasuks annab see ka kindel, et teie investeering ei kõigu allapoole , kui sa seda kõige rohkem vajavad .

Kasutades varade jaotamise meetodeid , sa alati hoida kindlaksmääratud osa oma raha erinevate investeerimisega. Stock investeerimine on alati osa segatakse , kuigi see võib olla üsna väike , kui te kasutateoja tulu . Kui teil onvaja ühekordse rahasumma , näiteks ostmiseksPuhkemaja , kolm aastat enne te kavatsete saavutada oma eesmärki , peate lüliti lühiajaline investeerimine tehnikat. See tähendab väiksemaid fikseeritud tüüpi naaseb koos rohkem likviidsust.