reede, 7. veebruar 2014

Aktsiad ja võlakirjad ningaktsiate valimise Šimpansi


 Aktsiad ja võlakirjad on ajalooliselt olnud väga pikaajaline investeering sõiduk . Sisuliselt tähendab see seda, omandiettevõtted , mis juhivad maailma edasi . Kuna maailm kasvab , nii et ärge ettevõtetele ja nende aluseks olevate aktsiate , mis on nende vundament . Finantsturgude enam dikteeridapaari võimas vahetust naguNew York Stock Exchange ja Deutsche Boerse (saksa keeles) , kuid selle asemel on mõjutanudsuur ja keeruline , omavahel seotud web rahalise pick- up pulgad. Seal on muidugi palju võimalusi investeerida nende ülemaailmsete viilud äriühingu omandisse , kuid nüüd me päästameseksikas , kuid ohtlik meetodeid kauplemise aktsiatega , mis hõlmavad tuletisinstrumentide , valuuta ja päev -trading teiste veergu.

Lusha ,Investment Guru

Investeerimine aktsiatesse ja võlakirjadesse on väga lihtne põhimõte : osta väike ja müüa kõrge . Piisavalt lihtne , tegelikult õnn on teinud mehed PHD -ja MBA kõrval oma nime ja rahaline võrgu televisiooni kuulsusi , kes on kõik kirjutatud köiteid suundumusi ja graafikuid ja flash näitajad ja Stochastics ja investeeringute psühholoogia ja isegi võistluste põhjal, kasDallas Cowboys võita või kaotada. Nad on kõik eksperdid ja nad kõik on erinevad arvamused , sõna otseses mõttes tuhandeid arvamused. Seal on kanüüd kuulus šimpans Venemaal nimega Lusha kes viskab tema roojamine juureskalavarude loetelu onskeem ja nende varude kippunud sobi või peksid kirkad mõned kõige kogenud analüütikud kogu maailmas. Mida see meile ütleb? Et osta väike ja müüa kõrge ei ole nii lihtne või veel parem, me saame valida, kas maksta analüütikud suuri tasusid või palgata primaatide juurespalju odavamalt , et olla meie varu korjaja .

Indikaatorid ja terve mõistus

Hea koht alustamiseks , ostes aktsiad, võlakirjad ja investeerimisfondid on õppida natuke näitajad . Need on vahendid, mis annavadanalüütiline pilkfirma ja selle suhteline aktsia hind . Üks kõige levinum on P / E suhe ( hinna-kasumi suhtarv ), mis vaatleb praegust aktsia hind võrreldes tema aktsia kohta. See on loogiline ! P / E suhe on lihtsaltaktsia hind jagatudaktsia kohta ( mida võib leida mis tahes arvu rahaline väljaanded) . Kõrge P / E suhtarv võib viidataaktsia on ülehinnatud jamadala P / E suhe võib tähendadaaktsia on alahinnatud , kuid see on vaid üks näitaja ja on täiesti laksuv . Näitena tagasi ajaldot -com mulli , mõned ettevõtted ei olnud tulu kuinull P / E suhe ... nada ...suur rasva sõõrik ... ja veel need varud müüakse läbi katuse hüper pumbatud hindadega. Mis toob meid kõige olulisem näitaja , mida saab kasutada . See on leitudkuus -tolline hõlmava analüütik peidus vahel teie kaks kõrva .

Warren Buffet ütles: " Invest , mida sa tead . " Näiteks , võib-olla olete nõus, et onvananev , Teise maailmasõja järgse beebibuumi elanikkonnast. Mida see tähendab? See võib tähendada , et ettevõtted , kes müüvad teenuseid või tooteid eakatele demograafiline teeme ka järgnevatel aastatel . Sa võid investeeridastart up kutsusF.N. Jalutajad Inc ( fiktiivne ) , kes on välja töötanud kompaktse titaan jalutuskäigu seadeehitatud espressomasin . Ettevõte annab aru tellimusi läbi katuse . Või siis võiks kaaluda riigivõlakirjad . Need on tavaliselt ohutum investeeringute planeedil ja tavaliselt hästi aegadel murrang. Miks ? Kuna investorid joosta turvalisuse kiiremini gophers golfirajal . Kui raketid alustada süütamise maailmas investeeringuid dollarit voolama nagu jõed turvapaikade ja seega hind tõuseb . Võlakirjadega , unusta stohhastiline ostsillaatorid ja 10 -aastase liikuvat keskmist ja palvetada ebastabiilsus ja halb uudis !

Sa ei peakallis investeering Firma või defecating Šimpansi ju .

Mitmekesistamine , pannes oma munadsuur korv

Seal on veel võimalus osta aktsiad ja võlakirjad . See on läbi investeerimisfondide . Investeerimisfond on lihtsaltsuutnud kogumine aktsiate või võlakirjade või kaupade , mis on toimunud üks suur korv ja haldab väga targad mehed. Mutual Funds tulevad palju pakette nagu fondid põhineb Dow Industrial Varud või kasvuettevõtete või ettevõtete ja valitsuste võlakirjadesse , või ravimite või arenevatel turgudel öelda Hiina või Brasiilia . Teooria on, et omavad tükikesesada varud on ohutum kui omanikust palju üks aktsia . Teine eelis omamise investeerimisfondid on see, et nad on täiesti vedel , mis tähendab, et saate väljuda oma positsiooni peaaegu kohe. Mutual Fund etendused põhinevad suures teadmisi fondijuht ja tulemused on hoolikalt jälgida paljudel juhtudel koos1 aasta , 5 aastat , 10 aastat või isegi 20 aasta libisevat keskmist .

See Autorid pet pahandama , mis nõuab Viha juhtimine Nõustamine

Alati , alati, alati , olla teadlik oma börsimaaklerid nõu võinõu pakutud nn eksperdid. 9. oktoobril 2007 Dow Industrial Average tabanudkõigi aegade kõrgeim at $ 14.164 . Pärast seda hakkas vaba kukub baasi hüppaja ilma langevari ja lõpliku laksu kõvastimadalale $ 7062 27. veebruaril 2009. Investment Gurus rääkisid meile , et hoida ... et turg tagasilöögi . Hölynpöly , Fubar ! Parem müüaaktsia nii kõrgele kui võimalik , et väljuda ja seejärel hüpata tagasi , kui ta on krampides sissepritsis hunnik põrandal . Kui sa ei väljuda mõnda aega pärast turul algavad müües ja seejärel uuesti sisse pärasttolm settinud, siis oleksoluliselt parem positsioon kui lihtsalt üürileinvesteeringute sõita, tegelikult , kuigi turg on nüüd tantsib ümber 12.000 sa ikkagi 15 % väiksem kui kõrge turu tabanud $ 14.164 . Kas see ei Maaklerid peaksid tegema ?

Igatahes, ma haigestuma kiirelt rollercoasters .