reede, 7. veebruar 2014

Stock Trading -Suurepärane võimalus mitmekesistada oma investeeringuid


 On aeg vaadata muid võimalusi mitmekesistada oma investeeringuid , niiFinancial Planners nõustavad , siin Uus-Meremaal. See nõuanne on kahtlemata sama üle maailma. See tähendab, et võttes osa oma investeeritud raha aktsiatesse , kui me kutsume neid Uus-Meremaal või varude Ameerika Ühendriigid.

Maailm onkindel koht , mida koos maavärinad, konfliktid, toiduainete hinnatõus , mis kuuluvad eluasemehinnad ja kütusehinnad. Et mõni neist võib olla kahjulik voolu globaalse mõju . Nii samm tagasi ja võtta kontrolli . Sa pead kaitsma oma kapitali mitmekesistada oma portfelli üle kogu spektri võlakirjad, kinnisvara , aktsiad ja pangahoiused maandada risk , et kui mõned võtate koputab teised saavad tulu . Teisisõnu , keegi investeering on täiuslik kogu aeg ja levitades oma investeeringuid kogu pardal siis parem " tormile " .

Pank intressimäära siin Uus-Meremaal on nüüd 4,5 % . Ilmselt see on hea võrreldes teiste riikidega . Isegi nii selleks ajaks ära võtta maksu ja arvestades inflatsiooni sul töötab kahjumiga siin . See ei olemeeldiv olukord . Nõnda on tähtis ebakindlatel aegadel on raha olemas. Likviidsus on oluline kriisi ajal . Soovitav on , siis onminimaalne summa on kõne ja ülejäänud tähtajaliste maksimeerida investeeringuid.

Paljud investorid paanikasse ja müüdud vasakul kui turud langesid väärtus nii et nüüd oleks õige aeg saada pardal .

Üle kõik , potentsiaalsed investorid on valmis muretsema rohkem volatiilsust aktsiaturgudel kui nad inflatsiooni . Ei ole kahtlust,pidev tõusud ja mõõnad võib olla segadusse , kuid pikas perspektiivis on turud teinud midagi. Möödunud aastal toimusid kasvu aktsiaturu indeksid , turgudelt nagu USA, Austraalia ja siin Uus-Meremaal. Need on tõusnud umbes 13 %, 14% ja 7% võrra . Need aruanded peavad olema piisavalt meelitus teid julgustada astuma ja alustada investeerimist .

Stock kauplemine Internetis saabvõimaluse investeerida mitte ainult oma riigis , vaid kogu maailma turu reaalajas. Minema on soovitatav alustada väikeste minimaalse investeeringu summa . Siis saad teada turul nagu te saada usaldust oma rahalisi mugavuse tsooni .