neljapäev, 6. veebruar 2014

Võimalus põhitõed: kreeklased : Theta


 Aeg möödub .

Algus kauplejad laostuma võttes suured kaod . Algajate kauplejate ohvriks hõõrdumine läbi mitu väike kahjum. Advance ettevõtjad takerduma võttes väikest kasumit . Kus sa oled evolutsioonilise kett ettevõtjad ?

Võime valida turu suund valitseb kõige olulisem tegur edu kõigile võimalus kauplejatele. Mõistmise optsiooni hindamise aitab ettevõtjad suurendada kasu ja vältida kahju.

Paljud uued valik kauplejad kaeva ise sellinesügav auk nad ei saa ronida . Vähemalt ei saa ronida piisavalt kiiresti. Stock hinnad tõusevad , nad minna, nad võivad sattuda , kui nad alustasid , kuid aeg liigub alati . Vahel lihtsalt ei ole piisavalt aega . Ja hinnakujunduse Time kujul Theta on , mida see artikkel räägib .

Kas olete kuulnud nalja , " osalenutest onnumber üks ostjate võimalusi , midagi muudab aeg lennata nagu omanikustvalik. " Kui sa murdaseadus optsiooni hindamise , sa ei lähe vangi maja, siis minge halb maja !

Mida see kõik tähendab?

Optsiooni määr erosioon ei tohiks üllatada või hirmutada kedagi. Võimalus ostjad saavad arvutada aeg kulul enne ostmist tutvuda. Seda tehakse koos Kreeka nimetatakse Theta . Võimalus müüjaid ette määrata maksimaalne tulu. Ettevõtjad ei teakuludest võimalus positsioone nii pikad ja lühikesed . Maandatava ettevõtjad saavad kasu pidev ja pidev aja jooksul.

Aeg Mõju Option Pricing:

Aeg raha ja aega lagunemine ridadesse üks lihtsamaid komponente optsiooni hindamise mõista. Ajaväärtusevalik sisaldab kõike , kuidolulise väärtusega. Aeg maksab raha ! Rohkem aega , rohkem raha. Vähem aega , vähem raha. Nii lihtne see ongi .

Aga võimalusi ei saa olla lihtne , neil on mõned keerukust. Aeg möödub rütmiliselt koospuukkella , kuid ajaväärtus vähendab teistsuguse tempo. Aeg väärtus laguneb selle ruutjuur .

Ruudunumber on tootenumber korrutatakse ise . 1 x 1 = 1 , 2 x 2 = 4 , 3 x 3 = 9 jneruutjuur onteisel poolvõrrandit. See on võrdne jagaja . Ruutjuur 1 on 1 , ruutjuur 4 on 2 ruutjuur 9 on 3 jne

Seadused optsiooni hinna dikteerib aja väärtus on kõrgeimAtraha ( ATM ) valik. Mitte kunagi või enamiku ajast , kuid alati . Aeg väärtus langeb naguoptsioonide liikuda ja / või Out ofMoney ( ITM , OTM ) . Strike hindadega sügaval ja / või Out ofMoney ( DITM , DOTM ) on madalaim väärtust. Mitte kunagi või enamiku ajast , kuid alati .

Et mõista paremini väärtus ja selle sumbumiskiiruse , tuleks mõelda hinna üksused ja ajaühikud . Hind üksused on dollarites ja sentides ; puhul võimalusi, dollareid ja fraktsioonid dollarit. Aeg osakuid saab päeva , nädala või kuu . Võite isegi tundi, minutites või sekundites . Me ei arutaoptsiooni silmapilgu sumbumisnäitajaks , kuid me võiksime matemaatiliselt aru saada.

Hüpoteetiline näide Atraha (ATM) Kõne valikud ( kõik muud võimalust hinnakujunduse komponente on konstantne ) :

One Time Period = ruutjuur (SR) Üks Hind Unit

Kaks tähtaega =SR of Two Hind Units

Kolm ajavahemikud =SR Kolm Hind Units

Neli ajavahemikud =SR Four Hind Units

Sisestage ajavahemik oma valik , kuu , nädala , päeva . Sisesta hind ühiku valitud dollarit või fraktsioonid dollarit. Meie Näiteks saab teha kuu dollarit.

1 kuu = $ 1,00 ( SR 1 = 1 )

2 kuud = $ 1,41 ( SR 2 = 1,41 )

3 kuud = $ 1,73 ( SR 3 = 1,73 )

4 kuud = $ 2,00 ( SR 4 = 2 )

Võiksime üldistusi ,üheksa kuu variant maksab ainult $ 3,00 ( ruutjuur 9 = 3 ) ,16 kuu optsiooni hind oleks $ 4,00 ( ruutjuur 16 = 4 ) .

Me võiks asendada kuu nädalat ja dollareid fraktsioonid, nagu näiteks 1/2 . Seega, kuiüks nädal variant olid hinnaga $ 0,50 , nelja nädala valik peaks olema $ 1,00 ,16 nädalal võimalus oleks 2,00 $ .

Kui me eeldame, neli nädalat kuus järjepidevuse hinnakujundust aeg selgub . Näemeühe kuu valik ja nelja nädala valik on mõlemad hinnaga $ 1,00 . 2,00 $ ostab neljakuulise valik ja / või16 nädal variant. Jätkuvmatemaatika,16 month/64 nädal ( LEAP ) võimalus oleks hinnaga $ 4,00 .

Mõlemad võrrandid annavadvõrdne vastus .

16 ajavahemikega = ruutjuur (SR) 16 Hind Units .

16 kuud =SR 16 dollarit.

16 kuud = 4 dollarit.

64 ajavahemikega =SR 64 Hind Units .

64 nädalat =SR 64 1/2 dollarit.

64 nädalat = 8 x.50 . = 4 dollarit.

Stock hinnad tõusevad , nad minna, nad võivad sattuda , kui nad alustasid , kuid aeg liigub alati . Aja möödudes võib ollatulus reis .