reede, 7. veebruar 2014

Financial Spread Trading


 Financial Spread Trading onvahend, mida kasutatakse , et võimaldada Stock kauplejad võidavadüles-alla liikuminevarude erinevate globaalsete turgude nagu stock indeksid , üksikute aktsiate , valuutade , võlakirjade ja toorainete nagu kuld , nafta ja energia . Financial leviku kauplemine erineb tavalise kauplemise tõttusaadud kasu seda tüüpi vahetus on 100% maksuvabad . Seda tüüpi kauplemine on väga paindlik , sest kõik turud saab kaubelda kauduühe konto.

See teeb finants kauplemise mitmekülgne nagumaaklerid pakuvadkauplejauskumatult suur hulk maailma turgudel spekuleerida . Selle meetodi puhul on võimelised lühikese müüa või omandada kukkumist turgudel. Lühikeseks müük on huvitav võimalus kaubelda turul. Võite saada kasumit panustamataüksus oma langeval turul väärtus . Üks tore asju selles vormis kauplemine on, et see on24 tundi turul. Suurem neist on kõige noteeritud naguStock indeksid ja välisvaluutat. Isegi väikesed tehingud majutatakse kui miinimumsuurusbet on $ 1, mis onära kaupmeestele hakanud just läbibörsi .

Financial Spread Trading on erinev kui koefitsiendid ennustused edendada peatänaval kihlveokontor . Kasum ja kahjum on tähtajatu . Sellisel kujul kauplemise , sa kihlakaalul , tuleb $ per punkt , millele panustada , kas suund on üles või alla turuväärtuse käsi. Spread kihlveo võimaldab teil spekuleerida eri turgudel eri tähtaegadeks . See on nagu kihlvedusidkuld jõudlust aktsiaturul üle järgmise kuu või lühiajaliselt ainult nagu kihlveoavamist bell kuni lõunasöögi ajaks.

Seda tüüpi kihlvedude võimaldab teil saada erinevaid hinnapakkumisi sama kauba eri ajagraafikute nagu Day Trading , mida kasutatakse iga päev ennustustüüpi ; Trade vahemikus 1 kuni 15 päeva, kasutatakse igal nädalal ajakava ; ilmaprognoos mõne kuud,kuus või kvartalis bet on avatud see . Veidi erinevad hinnad on noteeritud , sest meetodidennustused rahastatud, sest levik kauplemise kasutab finantsvõimendust . See on, kui sa vaid panna väike summa deponeerida , tavaliselt 10 % , et kontrollida kogu väärtusvara . Millisel juhul laenu ei ole vaja oma maakleri asemelmaakler teilt rahastamise oma kaubandust.