reede, 7. veebruar 2014

Tegurid, mis võivad mõjutada teie soov osta Best Penny Varud


 Kuidas leida kuum Penny varud turul ? Noh, põhiline asi oleks saada aimu plusse ja miinuseid selliseinvesteeringu ja otsivad õigust maakler mis eest mõistlikku tasu , nii et saate nautida maksimaalset kasumit .

Kas sa peaksid tõesti investeerida selliste varude on midagi, mida sa pead otsustama . On parem mitte saada mõjutatud keegi teine ​​teha selliseid investeeringuid , ilma et otsustades selle erinevaid võimalusi . Need on kõrge risk investeeringute poolest ja seegatulu on kõrge minimaalse aja jooksul.

Kui olete otsustanud , et proovida oma õnne, siis on oluline, et leida parim Penny varud . Selleks peaksite tundma õppida plusse ja miinuseid nende varude .

Alustame eeliseid esimene . Need varud on üldiselt kulukas ja ettearvamatu iseloomuga ja seegavõimalus saada kõrgemat tulu on rohkem. Kui te arvate, et see ei ole piisavpõhjus , et meelitada teid ostapenni , siis oleks tore teada asjaolu kulud selliste varude vähem . See tähendab, ei ole vaja kulutadatohutu summa raha, et alustada protsessi. Üldiselt väärtus nende varud on vähem kui $ 5 ja isegi SEC mainis seda asjaolu , määratledes samas Penny varud .

Eespool nimetatud faktide, oleme arutanud , et penne on odav ja saab teha palju raha sellise investeeringu . Kuid see oli ka mainitud , et need varud on väga ettearvamatu ja see juhtub olema suurim puudus . Täpselt nagu teil on potentsiaal saada suur tagastamise investeerideskuum Penny varud on võimalused suur kaotus ei saa eirata üldse. Lühikese aja jooksul , need varud võib kõikuda palju ja kui sul juhtub olema valel pool , siis te kaotate suur .

Leidub penne et ebapiisav müüjaid ja ostjaid ning seda põhjusel, etlaos ei ole piisavalt likviidsed . Kui ostate sellise aktsia , siis kindlasti silmitsi probleemiga müües seda. Mõnes olukorras oma aktsia pruugi saada isegi tsiteerida oma maakler. Sellises olukorras ei saa müüastock , kuid kui õnnestub müüa mingil muul ajal, siistagasipöördumine oleks kaugel oma ootusi.