reede, 7. veebruar 2014

Veel Spread Betting


 Tuhandete seas finantsüksustega turgudel nagu indeksid , valuutad , toorained ja teised, hinnaliikumisekihlveod võimaldab teil kaubelda kasutades seda tuletatud toode . Derivaati kasutataksespekulatsiooni protsessi börsil naguhinnaliikumisi sõltumata tõus ja langusta . Spekulatsioone on tehtud levitades oma panused.

Spread panustamine tasumisest vabastatud kapitali kasvutulu maks võrreldes traditsioonilise aktsia kauplemise juhul, kui ettevõtja maksabmaksevõidud. Spread panustamine ära maksad makse ei maksa oma võidud. Tempelmaks vabastati ka seda tüüpi kauplemise . Just nagu tegelevadInvestors Gold Index kus te ei osta aktsiaid füüsiliselt vaid positsioneerinud ennasttõus ja langusaktsia , mille puhul ei tempelmaks on kohustatud . See on paindlik vorm kauplemine võimaldab ettevõtjatel rahaliselt võitatõus ja langusturuosa läbi lühikeseks müüki. Seda tüüpi kauplemine , online platvormid on lihtsalt suurepärane jakasum on maksuvaba . See on odav kaubelda nii ka.

Võtke teadmiseks, et levik ennustused tähtajatud ja nii on kahjud . See on nagu kihlveo $ 10 at 10:01 silmapaistva tänav kihlvedude , kus sa võidad 100 $ oma $ 10 bet ja lahtised $ 10 kui sa oled alla oma panuse. In leviku kihlveod,kasum jakahjum on tähtajatud , mis on oluline mõista potentsiaalset kahju. Aga kahjum võib võtta hooldada läbi"stop kahjum" . Üks näide selle kohta on see, kui sa osta varusid 4200 at $ 1/share ; tab oma kaotuse piiriks 4180 . Kui aktsiaturu libiseb alla 4180 , siis onsoovituslik signaal , et varud automaatselt müüa kahjumiga. Stop loss käsk käivitatakse ainult siis, kui väärtusaktsia liikuda teatud kadu punkti ja see on 4180 selles näites . Kuid kui turg tabamust 4181 ja lauapalli 4200 ,stop kahjumid et ei rakendata , sest see ei saavutanud sihttaseme, teie kaotus piiri. Stop loss order on hea meetod, et määrata kindlaks piir kuni kuhu soovite dip oma kaotusi.

Lühike nõualgaja hinnaliikumisekihlveod : kindlasti täielikult aru, mida te teete enne Kaasalöömine see . See ei ole liiga keeruline õppida, kuid on lünki , mida tuleb õppida kogemus .