reede, 7. veebruar 2014

Mis REAL Stock Market Millionaires teab, et teised investorid ei tundu teab


 Esiteks, ma pean sullesaladus, et mõned inimesed näivad tea. Paljud inimesed väidavad, et miljonärideks Internetis ei ole tegelikult miljonärideks . See on kelmuse loodud ehitadapildi nii saate osta toodet neilt. Teiselt poolt on palju miljonäre , kes vaikselt teevad hämmastav koguses raha varud lihtsalt teada teatud asju. Allpool leiad mõned olulised infoväljad REAL börsi miljonäre tean, et võimaldada neil pidevalt teha tõesti hea raha börsil.

Real börsi miljonäre tean, kusreaalne raha asub . See seisneb selles, varud, on võime liikudaLOT ühel päeval või jooksul paar päeva. See seisneb selles, varud, on palju volatiilsust ja vähemaltlaskumine tehingute maht . Ei ole piisavalt volatiilsus suur mütsid, keskmise mütsid, või isegi kõige väikesed punnid ( kuigi seal on mõned head erandid selles klassis ) . Mõned Penny varud ei kauple piisavalt kõrge maht . Kuid teised Penny varud on hea volatiilsus ja piisavalt tehingute maht ja see on koht, kus tõeline raha asub .

Real börsi miljonäre ka teadma teatud väga prognoositav mustridbörsi - ja nad kasutavad neid mustreid oma rahalise eelise . Näiteks nad teavad , milliseid tingimusi käivitavadsuurte müügi ära institutsionaalsed investorid . Nad teavad, kuidas aktsia hind mõjutab ühinemised, omandamised , ja kui ettevõtted eralduma mõned varad eraldi ettevõtted .

Real börsi miljonäre ei lase oma ego saadaviis raha - st nad panna raha ees oma ego . Nad mõistavad, et nad ei saa kuidagi teada kõike ja nad saavad aru , et valides varud nõuab suurt spetsialiseeritud teadusuuringute jarohkem kui täistööajaga tähelepanu ja pühendumist. Nad mõistavad, et Penny varud on eriti keeruline teadus ja tean, et see on parem jätta see jätkamisega kunieksperdid. Niisiis, selle asemel , et püüda teadus varude ise , kui nad lahkuvad , et kuni teised, kes on erakordselt võimeline . Selle asemel, et valida varud ise, nad ostavad premium stock kirkad alates need, kes suudavad silma paista aktsia teadus.

Real börsi miljonäre kipuvad kiirustamamainstream suundumusi ja nad ei saa takerdunud ebaoluline info , et vähem edukad investorid nii tihti .