reede, 7. veebruar 2014

Millal on hea aeg aktsiate ostmisest ?


 See on miljoni dollari küsimus ( või kindlasti on mõned suurimad investorid maa , sest see on see, mida nad võidavad või kaotavad , kui nad saavad ajastus vale ) . Ühes varasemas artiklis vestlesin vahet kauplemise ja investeerimisega. On üks koht , kus nad saavad kattuvad ja see on tegelik ajastus sisseost konkreetse aktsia .

Mainisin , et investorid käituvad nagukari ja kipuvad järgimahinna üles ja järgige selle uuesti maha . Targem investorid näha, mis toimub ja siis osta allosastõusu ja seejärel maha müüa ülaosas sügisel. See ei ole tõesti võimalik jõudatõelise piigid ja mõõnaperioode , kuid on olemas näitajad , mis võivad anda märku , et mis toimub.

Turul liigub tavaliselt ainult kolm võimalust . Need on :

suundumusi ( üles või alla )

break out ( üles või alla )

külgsuunas liigub ( koos paljud väiksemad tõusud ja mõõnad ajalliikuda )

Trikkkaupleja on välja töötada , mis toimub mis tahes ajal japilk osta enne vaheaega välja ülespoole , või müüa ennebreak out allapoole. ForOsta ja hoia investor ,tõusud ja langusedkülgsuunas turul on ainetu , vaid ostavad just enne vaheaega välja allapoole ei oleks hea mõte.

Millised on need signaalid ja nad on usaldusväärne ?

Noh, seal on palju - kuid kõige ilmsem on see, mida nimetatakse lipu mustrid. Need lipu mustrid on sisuliselt kuiskeem ( näidatakse iga päev küünlajalg mode) ontõusev lipuvarda ( paar päeva tõusva hinnaga head maht ), millele järgneb väike konsolideerimise alla , mida võib vaadelda kuilipp ise ( paari päeva jooksul hinna langus , kuid ainult väike ja mittesuuruslipuvar ) . Kui see lipp on kaasaslangus maht , siis on signalisatsiooni , et turg on tegelikult võetakse väike hingetõmbeaeg , kuid sentimentrekonstrueerida ei ole seal. Tegelikult on tõenäoline, teise murda läbipea .

Vastupidine oleks see õige, kui lipu -pole moodustati paar päeva langevate hindade jalipp oli paar päeva tõusvate konsolideerimine vähenenud maht . Kaupleja siis ennetada võimalikku break out seotud riskidega .

Esimene näide on kirjeldatud seegapulli lipp ja viimane karu lipp .

Nad ei ole alati välja murda . Ebaõnnestunud lipp nimetatakse ümara top ( või alt ) . Saladus on osta ( või maha müüa ) , kui turg on teinud oma liikuda. Jälgigebreak out ja siis saad (või välja ) .

Paljud investorid ei teasignaale. Nad näevadaktsia tegi paar päeva tõusu ( lipuvarda ) ja siis vaata paar päeva rekonstrueerida ja Hermostua kaotuse kasumit - seega müüma . Suur tõus siis juhtub ja nad on nüüd väljastock - liiga hilja , et saada tagasi sisse

Seega - olge lipud - nad ei saa sind palju raha ja puuduvad neil võib olla kulukas .

Järgmise paari nädala jooksul minu eLetter Kavatsen anda teile oma top vihjeid varude olge break out lipu seoseid.

Pea meeles, et kõik investeeringud, kuid eriti aktsia ja osakud, võid kaotada raha ja ei pruugi saada tagasi see, mida sa investeerinud. Kahtluse korral taotleda rahalist nõusõltumatu finantsnõustaja .