reede, 7. veebruar 2014

Stock Trading Kas rikaste - Ei peaks kaupleja Ignoreeri


 Keegi siseneb aktsia kauplemise areenil huvides see , et me kõik sisesta kavatsusega raha , ja palju seda , igaüks teab , et suur õnn võib teha ka aktsiaturul ,on ka vastupidine tõsi , palju õnne võib kaduma minna , kui suurt tähelepanu ei võeta kapitali säilitamiseks . Sest igaüks, kes on püüdnud aktsia kauplemise korraga või teise, et nad teavad, et mõnikord lady luck toimub pool ja teinekord me leiame, et see ei olekerge lahingus võita. Tavaliselt see on midagi pistmistturg jakuidas see käitub , me ei saa aru, et me lubame meie emotsioone saada , kuidas meie kauplemise otsuseid ja meie nägemine on .

On öeldud, et kauplemise oskus on vaid 20%võrrand ja ülejäänud 80 % on psühholoogiline ja see on nii igal tegeleme me raha . Kui kauplemine börsil või muul finantsinstrumendi sa pead aktsepteerima , et turg kurt . Ta ei kuula ega kuule oma väidet , et alustada liigub selles suunas, kuhu soovite. Sul on arendada võimet aktsepteerida , kui sa eksid , ja ei lase hirm hoiab sind kaotamas kaubandus ja riputamise vale lootus , ja arendada võimet teada, kui turul on andnud teile kõik see on nüüd , ja tean, et on aeg välja tulla ja ei lase ahnus saada parem teile.

Enamik algajate kauplejate sisestagekaubavahetuse kõigepealt arvutama, kui palju nad teevad , kui kaubandus tööd ja ei anna palju tähelepanu sellele, kui palju nad kaotajaks , kui kaubandus läheb nende vastu. Edukas kaupleja alati hinnata, mida nad kaotavad , enne kui otsustada, kas nad lähevad edasikaubandust. Nad ei riski rohkem , kui nad saavad endale lubada . Nad teavad, et seal ei ole kunagi mingit garantiid ja et iga kaubandus on risk kaotada . Nad mõistavad, et jääda eraldunudkaubandus on edu võti .

Mõistmise ja rakendamise need psühholoogilised tõkked ei ole kunagi olnudlihtne ülesanne iga ettevõtja , tihtilugu tuleb korrata ikka ja jälle , enne kui nad on õppinud , kuid kui selle silla ületamine , aktsia kauplemise muutub hämmastav töö , mis võimaldab teil elada elu oma unistused , sest paindlikkus võimaldab .

"Inimesed on alati süüdistavad nende asjaolude kohta , mis nad on , ma ei usu, et asjaolud .Inimesed, kes saavad edasi selles maailmas oninimesi, kes saavad üles ja otsima asjaolusid nad tahavad, ja kui nad ei leia neid nad teevad neid . " - George Bernard Shaw .