reede, 7. veebruar 2014

Lõplikud juhend Stock Valides


 On mitmeid strateegia kohta stock picking , et saate otsida veebis. Tšartist või ettevõtjad kasutavad enamasti tehnilist analüüsi hinna igapäevane liikumine kuifundamentalist või väärtus investor kasutab finantsnäitajate ja analüüsida ettevõtte tulemuslikkust ettevõtte picking varud.

Mõlemad strateegiad on oma tugevad ja nõrgad küljed , kuigi viimane on rohkem ratsionaalsust . Stock investeerimine on hea , kui oma äri moodi nagu mainis Benjamin Graham ja Warren Buffett . Lõppude lõpuks, varud on tükkiettevõte, mis on ehitatud äri .

Siin onolulised sammud valida hea varud:

1 . Sorteeri ettevõtted vastavalt kasumlikkust.

Suhtarvud nagu 5 -aastane ROE ( Return of Equity ) OCF / Omakapital ( Rahavoog suhe omakapitali ) ja puhasrentaablus ( puhaskasum / müügitulu ) on kasulik, et hinnata kasumlikkustettevõte . Seal on rohkem suhtarvudega, vaid hoida lihtsa need 3 teevad. Et sõeludavarud, varusid võib loetleda3 parameetrite seejärel sortida kõrgeima 5 -aastane tootlus on madalaim . Kõik aktsiad 5- a ROE alla 15 võib ära jätta. Siis vaadata puhaskasumi marginaalkvalifitseeritud varud. KõrgemNPM ( st 20 ) ,seda parem. Kõrge puhaskasumi marginaal näitab ka konkurentsivõimest firma , sest see tähendab, et see on rohkem ruumi anda kliendilekonkurentsivõimelise hinnaga vähem mõju oma kasumit.

2 . Kontrollige kasvupotentsiaali.

Aastane netotulu kasvutempo on viimase 5 aasta jooksul, tuleb kontrollida, et teada saada, kasjuhtkond on teinud head ettevõtte juhtimisel . Siis teadus tulemas plaanid ettevõtte kasvu nagu laienemine , turundus programmide soetamine ja jne Näitekssuure potentsiaaliga sektor Filipiinidel on energiasektoris tänu madalale elektrijaam paigaldus ja kiiresti kasvava energiavajadusega . Sellepärast ettevõtted nagu FPH , FGEN , EDC , AP , SCC ja AC on ületunde , et panna uued taimed . Need ettevõtted kasvab tulevikus.

3 . Analüüsida Debt

Võla ja omakapitali suhe on hea mõõta ettevõtte finantsvõimenduse tase . DE suhe 100 või vähem peetakse konservatiivseks võlatase . Erandid on ettevõtted, mis on kiiresti kasvav ja seega on vaja rohkem võlga , et rahastada oma laienemist. Kuid võla vähendamise kava tuleks määratleda need firmad. Praegune tase (käibevara / lühiajalised kohustused) saab kasutada , et kontrollidaettevõtte likviidsuse . Praegune suhe 1.5 või kõrgem tähendab, et ettevõte saab hakkama oma võlakohustuse aastaks .

4 . Hinnake tegelikku väärtust,

Ei ole täppisteadus väärtuse hindamisel aga see on oluline teada, kuidas hinnata tegelikku väärtusbörsil . Seda saab teha , koostades tulevaste rahavoogude firma ja arvutidnüüdisväärtus tervikuna kogu prognoositavat rahavoogu.

5 . Kontrollige PE suhe

PE suhe võihind ja omakapitali suhe on kiire viis teada , kuivarud on odavad , kuid see ei tohi olla ainus parameeter valides varud. PE suhe on väiksem kui 10 peetakse Oversold 10-20 tähendab õiglase väärtuse küll suurem 20 tähendabhind on kallis. Mööndusega , mõned varud, mis on kiiresti kasvanud olla PE suhe on 20 või suurem, kuid see ei tähenda, et see on kallis , samas teiste ettevõtete PE suhe on väiksem kui 10 võib olla probleem , mis muudab ahvatlev investoritele . Oluline on analüüsida lugu taga PE suhe tulidõigus kohtuotsuse kasutavad seda .

6 . Osta varude ohutusvaru

Kuna on raske kindlaks teha täpset väärtustvarud on oluline, et ostasoodushinnaga , kasutades ohutusvaru. Soovitatav on osta varusid 60-70%hindas sisemist väärtust , kuigi suuremmarginaali , seda parem.

Üks viimane tükk nõu kõrvale tehesmainitud samme , see on hea ostavarusid , kui üldine turg on maas. See on hea samm nii kaua, kui teie investeerimishorisont on pikaajaline . Doing see annab rohkem tulu , kui turg meeleolumuutused positiivsele küljele uuesti.